OsvetniciPodrska Kao sto znate,od nastanka ovih aplikacija,u Srbiji postoje aktivni klubovi koji se nalaze u raznim unijama,a pored velike ponude igara za igrace,tu je i mogucnost agenture sa neverovatnom zaradom 🤪
OsvetniciPodrska Klub TETER na ClubGG id 440607 uslov da igrate je da otvorite nalog na ClubGG sa USA ip adresom.Odlicna igra,Windows verzija radi perfektno. Klub Yugo45 na PokerBrosu u Panamericana uniji. Id kluba je 37130 a krasi ga ponuda turnira. PPPoker klub Joker Token,odlicno mesto za ljubitelje PLO6 id kluba je 191059 U svim klubovima je 1 chip 1 USD i uplata i isplata moze USDT
elmaestro OsvetniciPodrska U svim klubovima sam igrao NAZALOST. Svaka cast tom momku koji ih je tako ubio…Moja poenta je samo da ljudi budu oprezni na tim divljim nebazdarenim aplikacijama koje su zapravo unistile online poker. I sam sam igrao dugo na njima i bio u zabuludi dosta dugo ali nakon ovih snimaka koji su sve cesce na youtube iskreno ne bih se usudio da rizikujem svoj novac…
OsvetniciPodrska elmaestro razumem te skroz,ali Party poker je dozvoljavao botove jos 2018. pa se niko nije tada bunio. A te privatne igre na aplikacijama,3 vlasnika kluba i vas pet za stolom,rejk 10% a cap 20$ 🤣
elmaestro OsvetniciPodrska Tacno sve si u pravu! I to za Party poker a i za te divlje igre sa nenormalnim rejkom i gde se igra na papit i olovku… Ma sve je otislo dodjavola jbg zato treba bas biti oprezan. Live ipak najbolja prica🤪
goranjo OsvetniciPodrska eee ja baš pisao negde na forumu... Luvky Acr od pre 15 godina imao jači saobraćaj od Admirala i Maksa 🙂
elmaestro OsvetniciPodrska U pa lepo ce se drzava obradovati kad vidi poruke ovde...koliko bese porez...20%?
OsvetniciPodrska LuckyAce bio opasna soba,kasnije 888 a i dalje se igra Intertops,verovao ili ne,gde su bili moji Avengersi. Odavno sam presao na ove aplikacije,lakse za uplate i isplate,ali ti bi poludeo zbog softvera posle 3 dana 🤪
goranjo Veruj mi da ovi naši softweri nisu ništa bolji...Setio sam se neke tvoje PPP sobe, kada sam na Admiralu 3 dana za redom dobio street flush a 4 ti dan izgubio nuts boju od istog...I kao kontam, da na ovaj volumen igre od max 500 ruku dnevno, ne bi trebao street flush da dobijem 3 puta za godinu dana a na Admiralu ga dobih 3 puta za 3 dana...To me podsetilo na tu PPP sobu jer mi se to samo tamo desilo jos za street flush bili i neki bonusi...Sve je to očajno daleko od RNGa...Ali dok se pravi novac....
OsvetniciPodrska Drzava uzme koliko joj treba,te se pare u Srbiji izvrte 50X a PDV je 20% ako im ne odgovara,mozemo mi i ovde na Tajlandu da ih trosimo 😬 Tako da ..pusti me drzave i vlasti,mafija jebena