444666 Ako neko ima poker kurseve i zeli razmenu neka se javi. Ja imam u ponudi uglavnom cash sadržaj. Zainteresovan sam za mtt sadržaj.
ilija_cvorovic Ćaos, imam ja od mtt Nick Petrangelo - Winning poker tournaments 🙂 pošto sam novi, hoćeš li nekako da stupimo u kontakt, ja bih ti poslao svoj usb sa kursom pošto je prilično velik* (10gb) mislim da je kurs velik 😂
Mitzke Pozz, iam stare mtt videe rev hands sa starsa i instr videe, ima oko 30gb, ako si iz bgd moze se nadjemo, razmenimo usb 🙂
JovanJovanovic pozdrav ekipo nemam nista od materijala za razmenu ali ako je neko dobre volje da mi posalje neke materijale moze to da uradi na discordu hvala unapred 🙂 jovan2675
f4st dodajte me svi slobodno na discord: "whysoseriuz" imam bruku dobrog materija podijelicu ga sa svima
StefanDjordjevic Pozdrav ljudi,ako neko ima bilo kakav sadrzaj,kurs za ucenje igranja pokera,a zeli da podeli,neka posalje na diskord: fanste19 Hvala puno u napred😊
DoubleD [Login to see the link] Mozes li mi poslati run it once kurs molim te Hvala 032070396 discord