pozdrav, minus ove nedelje, najverovatnije najveci do sad, nijedna sesija nije bila u plusu.
zadovoljan sam igrom, jedna od boljih nedelja sto se tice igre u zadnje vreme, koncentracija je tu obracam paznju na svaki turnir smanjio sam broj stolova koje igram sad igram 6-7 stola, i imam veci fokus.
sto se tice rada na igri takodje dao sma gas daily radim sa HRCom odradio sam oko 100 ruku prezadovoljan sam, puno ulozenog vremena van igre tako da je volumen za trunku slabiji, hvali mi jedna sesija otp da sve bude taman.
prelazim RYE kurs redom od openraise pa na dalje, ne zelim nista da preskacem i ako veci stvari znam nije lose da se cuje jos koji put.
vratio sam samopouzdanje zbog ucenja, a i nekako se lakse nosim sa minusima kad znam da radim kvalitetno, lakse podnesem sve to, stres, tilt i razocarenje su se pojavljivali samo zbog nesigurnosti, slabog rada van igre i neznanja, tako da kad je tesko samo rad na igri vadi situaciju.
potonuo sam bio prosli mesec, poceo da sumnjam iako sam imao dobar ubod, nije mi znacio, osecao sam se kao da nisam zasluzio i nisam ni mogao da dam sebi priznanje za rad, posle njega sam se osecao jos gore. zajeban je ljudski mozak sta znam.
ali cim sam ce opravio da ucim, odma sam se osetio bolje, imam zelju i da ucim i da radim, ide nezgodna nedelja zbog slave najverovatnije je da cu neke dane da preskacem, samo se nadam da necu da se poremetim kad prodje, taman sam uhvatio dobar ritam.
cujemo se posle slave.
pozdrav i srecno!