u samom startu ne planiram da nesto radim na igri, ali kada budem sve kockice poslozio u glavi i zivotu (sto se tice treninga, ishrane, meditacije, hladnog tusiranja i svega sto vec duze vreme ne praktikujem a mnogo uticaja ima), pocecu sa gtowizardom
zoom stolove ne zelim da igram iz vise razloga, (pre dok sam po malo cackao) glavni je taj sto ne mogu da ostanem fokusiran na duzim sesijama, bukvalno mi se javlja neka nelagoda u mozgu zbog tog formata
drugi je sto sam siguran 100% da hud nije tacan, jer mi se pre non stop desavalo da ljudi igraju u najmanju ruku duplo sire nego sto to statistike pokazuju, desavalo mi se bezbroj puta da covek 17/14/3 flatuje MP sa 64s, da neko ko 3betuje 3% ima ATo u rangeu sa CO i slicne situacije
I to bas ne verujem da na uzorku od 1000-3000 ruku moze biti i priblizno tacno
treci je taj sto leaderboard mozes da osvojis jedino ako igras sa jos nekim sa istog naloga, jer po broju poena je 20 do 24h igranja potrebno
uglavnom, nemam pojma ni da li mogu da beatujem uopste pre rb reg stolove, pogotovu dok ne poradim malo na rangevima, postflop igri, tendecijama i ostalom, jer dolazim iz mtt-a, al na pocetku mi je najbitnije da sve stvari pre pokera dovedem u normalu, a onda cu se fokusirati na sam poker