UPDATE 23 22.12.2025 - 11.01.2026)
Quick Update
MTT count: 201 (5.5k$ buyins)
ITM count: 32
Profit: -312$
Study hours: nzm, nedovoljno
Bilo je binkova, bilo stativa. Nisam igrao puno tokom praznika i pritom bio sam sprecen iz vise razloga. Ovim postom cu zaokruziti proslu godinu. Prezadovoljan sam rezultatima i ubacenim volumeom za prvu godinu kako full grindam mtt. Imao sam cilj da kesiram 365k prosle godine i bio sam blizu. Nisam igrao prve dve nedelje decembra nista osim vikenda, a i posle je bilo kilavo tokom nedelje. Tako da u principu mogu da kazem da sam ispunio cilj. Takodje imao sam cilj da ucim 5h nedeljno. U proseku mislim da sam malo zakazao, mislim da sam bio na oko 4h nedeljno kad sve saberem i oduzmem. Prvi deo godine sve je islo kao po loju, u drugom delu sam imao 4k turnira gde sam bio breakeven. Mislim da sam previse bio opterecen statsima u jednom periodu dok je sve to trajalo i gresio sam dosta zbog toga. U principu radio sam stvari koje mi nisu bas imale smisla in-game, a bukvalno sam ih radio da bih na papiru bio "dobar igrac". Onda sam skontao da se bezveze opterecujem i da kad igram "svoju igru" statsi su manje-vise ok. Od kad ih ne gledam na daily basis, nekako mnogo lakse se osecam i igram sa mnogo vise samopouzdanja. S vremena na vreme bacim pogled, mada sada ni ne skupljam ruke sa clubGG-a. Tako da cu pregledati jednom u mesec/dva kad skupim fin sample sa GG-a. Neki cilj ove godine mi je da se popnem na vece uloge. Trenutno se drzim oko 35$ abi, do kraja godine cu se potruditi da igram bar 2x vece uloge. Nemam ciljeve sto se tice totalnog broja buyinova ili rezultata. Zelim non stop da igram maksimalno opusteno i sa sto vise koncentracije. Takodje necu se pretrpavati stolovima iz prethodno navedenih razloga. Tokom prosle godine svaku sesiju kad sam imao manje od 1k buy inovano, kao da sam imao neki strah - fomo ili ne znam ni ja sta i konstantno kao da sam imao neki teret nad glavom. Zbog toga mislim da mi je roi malo patio. Tako da cu ove godine igrati maksimalno rastereceno, bez ikakvog pritiska. Kad osecam da mogu, palicu turnire koji pocinju i u 4 ujutru, a kad vidim da nije to to, gasicu i u 11 uvece ako treba. Svakako prezadovoljan sam sad kad bacim pogled na brojke i bukvalno bih odmah potpisao da mi ova godina bude identicna kao prosla. Toliko za sad. Potrudicu se da updateujem blog sto cesce, ali ne obecavam nista. Cak ni sa tim ne zelim da se opterecujem. Dakle full fokus na napredovanje i kvalitetno grindanje. Idu dole graph i brojke. Srecno za stolovima i neka vam ova godina bude najuspesnija do sad!
[Login to see the link]
[Login to see the link]
buyins:
clubGG: 209.432,7
GG: 58.110,5
bros: 28.101,35
EUR: 3.429
Nisam najbolje pratio rb prosle godine, tako da je ovo sve manje vise bez rb, ali ove pratim sve do detalja sa updateovanom tabelom 😃