MarkoDimitrijevic pogledaj video na linku koji sam postavio. Video igra.
Ne moze u 5 ruku da mi se dese 3 bad beat-a gde protivnik ima 3% sanse za pobedu. To mu nekako dodje protiv matematike, odnosno nije verovatno. Ako protivnik ima 3% sanse, odnosno 2 auta, onda cu izgubiti u 3 od 100 puta, a ne u 3 od 3. Ali bukvalno u 5 ruku 3 takve situacije. To ne moze biti slucajno.
Video koji sam postavio dokazuje da je rec o video igri, a ne o poker softveru.
Posle mesec dana igre na Maxu, odem na GG poker i ne mogu da verujem da prolazim ruke, a da me ne satire river svaki put. Bude i tamo sranja svakakvih, ali u skladu sa normlanim. Desi se sranje jednom, pa sledecih 20 puta prodjes, a ovde ti zaredja 3-4 bad beat-a.
Kad sam uradio kash out, 3 dana nisam mogao da pobedim ruku, Bukvalno. Ni sa kecevima, ni sa cim. Jedini nacin da dobijem pot je ako se svi bace pre flopa, inace ako dobijem call, izadje kenta, boja...
Nema ono veze sa pokerom, a imali su sansu da naprave neku dobru pricu na nivou celog Balkana. Sad su usrali motku i od toga nema nista.
Nego da mi napisemo neku peticiju da se izmeni zakon, pa da nam ostane zabrana na kladjenje, ali da mozemo da igramo poker kao ljudi.