E ovako. Igram poker na usranom MaxBetu već nekih mjesec dana, uglavnom izgubim po 500-1000din svaku drugu treću noć ali igram isključivo za merak, a i da bih malo bolje naučio poker. Jesam početnik ali držim se osnovnih pravila.
Elem, sinoć me super krene i napravim 10k koje odmah isplatim na karticu. Jutros opet pocinjem da igram i LJUDI MOJI, na stolu dje su blindovi 10/20, i gdje je 9 igrača, sa 1000din se spuštam do 300din SAMO OD BLAJNDOVA. Znaci foldam svaku ruku već par sati kunem vam se jer me uhvatio inat da vidim dokle će. Kad mi je ostalo nekih 260din a bio sam SM, lik under the gun ide all in za 2 soma, svi foldaju sem ja koji pratim sa rukom JJ. Otvaraju se karte, on ima 8-10 off... flop? J-9-7... i posle tipa 4-A... ispizdim, uplatim jos 1000, vratim se za isti sto i počnem da cekam... posle par ruku, na moj BB, isti taj lik koji je sada po rasporedu na poziciji prije mene,znaci SM, ide all in ponovo (,inace u tom trenu ima oko 9.000din, na stolu gdje je prosjek 1500). a ja kao jebeni BB sa KEČEVIMA, koje sam mislio da mi govnavi max bet vise nikad neće dati, pratim.... otvara se on, ima A tref i 10 pik... flop: 7-8-3 (sve tref, gledam, ne vjerujem) turn: A herc (tu vec dobijem nadu)... river: DVOJKA JEBENA TREF... i tako 2 keca izgube od jednog....
moj savjet, ako već zelite tamo da igrate, kad se popnete na finu sumu, ostanite na stolu bukvlano dok poslednji covjek ne izadje, jer cete uz malo strpljenja uzeti pare svima... a onog trena kad podignete pare s pokera, slobodno otpisite max bet
izvinjavam se sto sam ovo napisao ovako laički, al mnogo sam nervozan a i nisam neki znalac