buba3000
Slazem se sa svime napisanim, sajt je nasminkaniji, ali ne i funkcionalniji. Oni ovaj software verovatno iznajmljuju i nikakvih promena vezanih za bagove ne ocekujem, Ne verujem da bilo ko odrzava ovaj software, pogotovo kad vidim da postoji bag da te 2x pogodi big blind na turnirima, ili da se ne ucitaju karte. Ovakvi bagovi ne smeju da se desavaju, niti bi software mogao da dobije bilo kakvu licencu sa ovakvim bagovima.
Posle par dana igranja, meni je utisak o "novoj" verziji sajta blago pozitivan, jedino iz razloga sto moze da se igra 4-5 stolova odjednom, a na staroj verziji je to bilo nemoguce. Napisacu jos jednom spisak bagova sa kojima sam se susreo, ne verujem da ce biti ispravljeni, ali ce mozda znaciti ljudima koji igraju.
- Karte se ne ucitavaju (meni se desavalo najvise prvi dan, kad sam gledao youtube klipove dok sam igrao / alt tabovo u drugi browser, pomerao browser itd, kad sam igrao samo poker u fullscreen prestalo je da se desava)
- Cekajuci big blind / Godoa (Luksa je gore objasnio da je ovaj bug ustvari feature software-a, ako udjete na novi sto i cekate duze od 5 minuta big blind izbacice vas sa stola, znaci ako je fullring sto i treba da cekate 3-4 ruke bolje je da postujete big blind)
- Zamrzavanje stola (meni je zabagovalo, ugasio sam browser i ulogovo se opet, ali nije hteo da otvori poker aplikaciju uopste, uspeo sam da se vratim preko telefona i tu je radilo normalno)
- Nemoguc buyin na cash sto (ako se vratim na sto na kojem sam vec igrao, gde sam nakupio npr 300bb, software ne pamti stari buyin i ne dozvoljava da sednes za sto sa 150bb, izadje poruka ServerError message 2 tako nesto. Desavalo mi se da se odbaguje posle nekoliko ruku i seti se buyin-a sa kojim moze da se udje, ali mi se desilo i da me izbaci sa stola posle 5min.)
- Na turnirima postoji bag sa big blindom gde 2x za redom padne big blind na istog igraca, kada se ubace novi igraci na sto (ovo mi se nije desilo jer ne igram turnire, ali sam video da su ljudi pisali o tome, i postoje klipovi na youtube koje je KingstownKid kacio)
- Slider za betovanje ne postoji, pa uglavnom mora da se kuca rucno kolko zelimo da betujemo, sto otezava igru na vise stolova.