hejpolicijo +1. Valjalo bi da ima i auto top off opcija da se ukljuci, da dopunjuje posle svake ruke do maksimalnog buy-na, nezgodno je da se sve prati i radi rucno kad se multitablira. Lepo bi bilo da turniri imaju late registration bar prvih sat vremena, vise bi ljudi bilo i vece bi nagrade bile. Mnogima verovatno nije interesantno da igraju 200bb deep turnir gde ce prva nagrada biti 10k dinara, al bi mozda usli pred kraj registracije da se ispucaju pa ili da se bore za pare ili da brzo to prebrinu. Sve su to neke stvari koje bi racunam mogle lako da se implementiraju, a dosta bi propravile stvari.
I da, ima jos jedna velika greska koja bi morala da se ispravi pod hitno, ne znam da li ste primetili ovo. Kada recimo ja betujem 100 dinara u pot i villian 1 rejzuje do recimo 480 i za njim villian 2 ide all in recimo 510 dinara. Sta se desava? Normalno ako bih ja odlucio kad dodje akcija do mene da samo platim tih 510 dinara villianu 1 se ne otvara rejzovanje ponovo moze i on samo da doplati. Alli ovde meni kada treba da se ponovo otvori akcija, ja budem limitiran da doplatim samo do 510 dinara, umesto da normalno mogu da rejzujem do 1500 recimo. Zamisite da ja imam set a on recimo neki draw, tu gubim priliku da ga komitujem za ceo stek zbog te greske, moze bas mnogo da utice na ishod ruke, a nije po praviima...