Evo ja sam loš igrač...U svojoj karijeri zaradio sam jedva 200.000 eura od pokera i svako ko poželi može se uveriti u to jer imam sve evidencije...
Regovi su smešni na ovom serveru, sve koje ih pominjete...Nitovi do bola...Svi se foldaju na 3 bet preko 80%, čast na par izuzetaka...Niko ne brani 60-65% c bet ne flopu i turnu...Dalje da ne idemo...Bar ovi koji sada igraju...Ima par triki igrača i to je to...
Svako ko od tih regova misli da je dorastao pokeru neka dođe na recimo kraljeve i igra blic nl 50 ili nl 200...Nema ljudi limpa. Nema call-a na na flopu jer odmah ide sqviz...Bez 4 beta od 20 +% nemate šta da tražite...Bez igre 35/30 ste mrtvi, 3 beta vs ranih pozicija 10+% pa vs D i SB i po 20+%...Vi ovo zovete poker?
Nisam zalazio na više od nl 100, možda su tamo bolji igrači ali ne želim ni u ludulu na max bet da unesem 100 buy ina za recimo nl 200 ili nl 400...Jer 100 buy ina mora da bude banka, varijacija može da bude nenormalno jaka...Ovi što unose po 3k ili 5 k dinara i probaju da igraju, bacili ste pare...Znam samo jednog čoveka koji je od 27$ napravio 200.000 🙂...I za to imam svedoke..
Što se pokera tiče, svaki dan igram paralelno max bet recimo do 500 ruku i do 2 sata i nl 50 kraljeve 2 sata 5 tabli blic do 2000 ruku...Ovde je rb 20 % tamo izguram od 75 pa do 90%...I ne reklamiram ništa i nisam nikakav agent, samo poredim...
Ovde igrači igraju sa svim i svačim pa je mogući veći broj glupljih ruku, glupljih poraza....Međutim sam softwer je sprdačina počevši od brzine, okruženja, pucanja linkova, izbacivanja sa stola...mogu 20 razloga da navedem...I da NENORMALAN broj wet bordova koji u igri ostavljaju sve pre flop igrače kako bi se rejk tovario...
Svaki iole pristojan reg pobediće ovaj softwer to nije problem...Nitovi će praviti novac, prosto je...
Što se AA tiče vs 2 karte 82% pre flop, vs 4 karte 64 %, vs 6 karte ili 3 igrača više niste favoriti...Kako je ovde u ruci često prisutno 3 + igrača sve je jasno...Meni najviše na onu stvar idu stvarno preveliki broj wet bordova...dakle lepo skvizuješ 3 igrača, lepo te pozovu skoro uvek sva tri i onda silazi 456 dva pika, turn je obavezno 8 pik...Kažem igram paralelno 2 softwera i razlika je NEBO I ZEMLJA...
Neko će pitati što ovde igram, pa eto zato što sam za 20 K ruku dobar trenutno oko 80 K dinara...Sada će i rejk pa je to 95K...
i šta sada eto pravim novac i odgovorno tvrdim da je softwer najlošiji na svetu i da nije RNG...I ako čak i na tim kraljevima za 4 godina develo ranujem ispod EV-a...Opereš mozak kada ih uključiš nakon max beta...
Juče oko podneva sedim pijem kafu i aj malo ću da mlatim preko fona bila jedna tabla nl 30...idiot za tablom ili limp ili 300 dinara...idiot u 10 ruku dobija poker i strit fleš...Važi....Ja evo ovde još ne videh poker....a redovno gubim od pokera fulove...