Troska gambler22 ako hoce da se sprda neka prica viceve. Mnogo se u ovoj zemlji lako shvata izreceno. Pa neka paze malo ljudi sta pricaju
milstan Da li se jos nekom desilo u protekih 1h da se grafika pomutila, te posle logout-a i vracanja na poker prijavljuje "connection is not secure", pa ne moze da se vrati na poker uopste?
Maxbettor Javio mi je drug koji radi u MUP-u da je u toku akcija ispitivanja navoda clana [Login to see the link] da neki ljudi imaju pristup kartama ostalih igraca.
P-P Da li stvarno verujete da to tako ide, da neko prijavi nesto i da policija u roku od 10ak sati sprovede ovakvu akciju? Bolje da drzimo palceve da nam ostanu bankrollovi..
Pocketrockets Sad citam Darexov post pre 11 dana gde optuzuje maxbet kako pakuje karte i kako igra tamo od kad postoji. A onda sad ima druga koji vidi karte. Pa mi nije bas jasno zasto bi neko igrao tamo sa tim saznanjima.
NikolaMarkovic Pocketrockets Pa vidis da se lik sprda sta se palite kao hepo kockice.Ovo je forum za zabavu ko ovde moze da pise ozbiljno i da neko pomisli da je ovde ozbiljno.Sprdacina
P-P Troska Meni ne dozvoljava. Izbacuje da nemam sredstava. Vise je bilo saljivo, verujem da ce biti sve u redu, ali pametno sto si uspeo na vreme.
milstan Kako ste uspeli da prebacite bankroll na kladzu? Meni ne dozvoljava da udjem na poker uopste.
Mitzke Ne da ni meni na poker da udjem, ispod opcije: poker ima ona transfer funds i prebacio sa pokera na kladzu , iako ne moze na poker se udje, transakcija je obavljena i sredstva mi na kladzi stoje sad
milstan Mitzke meni kaze da nemam dovoljno sredstava za transfer. Vise puta probano u sa daleko manjim iznosima od onog koji imam na pokeru.
FirstnameLastname Samo na pare mislite. A jel neko popricao sa podrskom? Ne kazem da bi tamo dobili odgovor ali ipak. Ili mozda da je neko dalje otisao da vidi da je pinpokeru istekao ssl sertifikat sinoc u 23:30? Aj sad guglajte da vidite sta to znaci. Za kraj veoma kratko da sumiram - slika i prilika svega sto zivimo.
FirstnameLastname Dapilo Pa dobro. Spusta pritisak. Malo da se izmiksuje sa introm iz dnevnika i bila bi opaka stvar.
FirstnameLastname I jos nesto da dodam jer pucam od inspiracije. Ovo sto se danas desava kod nas desava se u mnogim zemljicama. Cilj je da vidite da je ssl serfitikat nesto sto je vezano za enkripciju. Onda stize vest na tv-u i u novinama kako je crypto skocio. Onda vi kupite btc ili neko drugo govno na 50K i zarobite se ispred ekrana u narednih 6-7 godina cekajuci da se vrati na 50k. Eto otprilike to se danas desava. Dizanje svesti nubova koji treba da ulete u novi talas. Eto pa sad gledajte sta cete.