gambler22 Da bi čovek koji ima posao iole pristojno živeo u Srbiji, naročito pre zadnjih 2 do 3 godina i pada eura, nl 50 je bio najzahvalniji nivo...Mogao si svakog meseca da napraviš 1500 dolara sa 100 tinak sati igre i plus tolika plata, za provinciju više nego dovoljno...Kome malo u rudnik...I to kažem za mnogo ozbiljnije mreže...ACR recimo, GG, pre toga sam mnogo igrao na cake mreži itd...1500 dolara sa Rbom bez problema, samo je na tim mrežama bilo dovoljno igre da rejkuješ mesečno recimo 1 -2 K dolara pa ti je sa dobrim RB dilom bio potreban mali win rate ili da si na nuli...A sada recimo na Admiralu za 4 meseca sam rejkovao 2000 dolara, zbog saobraćaja naravno...
Igrao u svom životu i nl 200, ima ovde i mojih agenata i nl 100...Ali onda dođeš u sitauciju da za dan odeš u minus ili plusa platu koju zaradiš za mesec dana, pa postaviš sebi neka pitanja...Taj stres mi ne treba u životu...Niti sam balav da mi trebaju avioni i kamioni, niti mi je poker život...Jednostavno dopuna budžeta...
Sajzinzi su više nego ba mestu ali sam si rekao...ne igraš mnogo keš igru...
Inače znam igrača koji je pre 10 godina igrao samnom 25 i 50...Beše valjda na Inter topsu, kejk mreža...Čovek sam bez porodice, poker opsesija...Krenuo da radi na sebi, da uči da angažuje trenere, da plaća časove...čuda programi bla bla bla..
I čovek se lansira brzo na nl 100, 200, poče da pravi ozbiljan novac...banka 100 K, pa novi treneri, skuplji časovi svašta nešto...vegas naravno WSOP, godina, dve...vamo tamo, up swing, downer...nl 1000 i banka krenu da se topi...pa sa 100 K na 30 K itd..Pa ga zakači sesija loša i izgubi pola vrednosti jednog stana u sesiji...Pa kuća pod hipoteku da plati porez...
Ajmo nazad 500, 200...pa prodade valjda svoj roll nekoj grupi pa uđe pod stejk...Pa ga zakačili porezi, država...
Ne znam gde je sada, nismo se ćuli jedno godinu i jaće...Želim mu da je na nl 10.000 i da ima banku milion ali pitanje je...
Hoču da kažem, čovek je tako doživeo poker, ušao u godine, nema decu, porodicu...Sve podredio pokeru...Ćak je i maksimalno skroman i fer, pre dobar...Odabrao je takav život...I hteo je i mene da vuće za sobom i da me gura unapred...
Međutim eto meni to nije trebalo...Imam dva deteta, porodicu...Poker mi je pomogao da im obezbedim pristojan život a za to je do pre 2 godine nl 50 bio majka...Eto zato nl 50...A dosta sam učio od ovog lika i palio i 200 tku ali u jednom trenutku rekao, imaš život pored pokera....poso, porodicu, prijjatelje, utakmice, film, seriju, knjigu itd...a poker...samo popuna budžeta...