fala fala
update 1
prva nedelja prosla onako.. -900$, igrao sam 5 dana, oko 230 ulaza, sto je do jajca, al generalno igrom sam bio zadovoljan samo u nedelju, dok ostalih dana 'nako, cesto je koncetracija bila debelo ispod proseka, igrao na autopilotu, spavalo mi se itd
al ajd, posle dve godine pauze od grindanja nije ni toliko lose proslo
najvise turnira je odigrano na gg-u, sto mislim da je greska, tako da od sada prebacujem fokus na manje sobe, gg mozda necu uopste ni paliti neko vreme
zelim prvo da podignem roll, malo samopouzdanja fali jer kada sam dolazio u 20ak ljudi do kraja na vecim turnirima, bas sam osecao neku nelagodu kao da je ne znam sta.. pre sam na to gledao kao na igricu, a sad sve gledam kolko prvo i ostale decije bolesti
tako da ce mi sigurno prijati da avg entrants bude 500 dusa
takodje, palio sam u par sesija do 13 stolova, sto je, ako uzmemo gorepomenuto, katastrofa
tako da cu se sada ograniciti na max 10 stolova
probao sam na pocetku jedne sesije da igram samo 8, al je izuzetno dosadno xd
cuvam svaku ruku gde iole nisam siguran sta je najbolji play, pa kada skupim dovoljno pocinjem sa radom u gtowizardu
par stvari koje zelim da uvedem
- svako jutro istezanje + par vezbi, zatim hladno tusiranje
- uzimati redovno suplemente(omega, b12, ashva, mg..)
- izbegavati mlecne proizvode (u nekom trenutku totalno izbaciti)
- -ll- gluten
- ne konzumirati nista sto sadrzi secer
ima sigurno jos par stvari al ko ce razmisljat u ovo doba jes lud ti halo ba
elem, rol je sad 1500$, necu uplacivati vise novaca, vec cu prebaciti teziste na turnire oko 10$, dok ove skuplje smatrati kao neke maine koje cu malo redje paliti dok ne podignem malo rol, a i samopouzdanje
al to ocekujem da ce se desiti vec do srede xd
e da, izbrisao sam instagram i youtube iz telefona, ajoj koliko je to dobra stvar, druuuuze! nema vise toooliko blejanja u prazno, nema non stop trovanja mozga, to su opasne frekvencije
[Login to see the link]
itako... kako pisem ovo sve zbrdazdola, seo kao ajd za par minuta da ispisem kako proslo i onda se raskenjam
dosta za sad, sledeci put cu sastaviti nesto malo ozbiljnije i preglednije, hajd vooozdra ba
[Login to see the link]