Nemirko Ne znam, ocigledno zavisi odakle se igra i od osobe do osobe.
napr RB nije nešto puno bolji na PokerStarsu, mogu cak reci da je i gori. Nije idealan, ali većina moze ko u sale doci do golda koji je 20% , na starsu blue je 15%, bronze 16% tek na silveru i goldu bude 17% i 18% sa mogucnoscu da se dobije jos dodatnih 10% ...
Ponekad bez ikakvog razloga vam poklone ticket za turnir, prvi put dobio 5€ ticket, neki dan udjem kae imate jos jedan ticket od 15€ .. i jučer dobio od 3€ ticket. Ne znam zasto, ali hvala im.
Ja sam uplacivao direktno preko kartice i odmah proslo. Verifikacija imena/adrese i banke doslovno u roku minute bila.
Isplatio prvi put namjerno 313km(oko 106€) direktno na banku da vidim hoce li tacno toliko mi doci na banku i doslovno isti iznos dobio u roku par sati.
Nisam koristio Skrill, ali eto napr isti moram za Pokerstars i tu je tek pljačka.
Ima dosta fisheva na svim igrama i na svim nivoima. Napr na HU regularu znaju sjedat poptuni fishevi na 20€ sngove.
Jedina mana je mali broj igrača i ipoker moze biti dosta kvalitetniji, ali zato onda koristim Stars za cash igre.
Opet ponavljam sve zavisi od čovjeka do čovjeka i slazem se da im jee korisnicki servis vezano za poker napr u odnosu na pokerstars čista nula, ali sta je tu je...