@"NeoNeou"
Eto jedno bitno iskustvo i tačno sam pretpostavljao da je organizacija na tom nivou da moraš lično da ih "juriš" jer nije lepo objašnjeno niti zvanično ispisano u pravilima rake-a. Ipak mi je čudno da ipoker do ne kontroliše sa kim dogovara saradnju pošto bukvalno prodaju franšizu i moraju da paze kako se dalje radi promocija.
@#NemanjaS"
U tome je problem što ništa nije jasno definisano. Ta promocija je nejasna da li je permanentna ili važi u nekom periodu ali bi trebalo da je ona stalna i da je samo "on top" na već klasičan rakeback koji je ipak definisan statusima (bronze 500poena 10%/silver 15%/gold 20%/ diamond 30% pa do 35%) po dostizanju zadatih poena. A taj dodatni rb koji ide nevezano od statusa po mom shvatanju zavisi od količine izrejkovanog iznosa pa srazmerno tome raste nagrada. Minimum npr od 50e bi išlo 100 poena + 1e karta turnir, pa raste na gore srazmerno. A kako raste e to je pitanje za one koje su uopšte pisali za tu promociju. U vezi pisanja NeoNeoua malo mi je neverovatno da su napisali zvanično da je 5% rake zahvatanje uz 4 cap-a a da nisu proverili sa matičnom ipoker mrežom sa kojom su se združili. Ne kažem da je nemoguće, samo mi je neverovatno da su i to omanuli. Šteta jer može sasvim lepo da se uradi cela priča uz kvalitetniji pristup i objašnjenje igračima, eto ima prilike da se i to ispravi ipak