Caki_munja95 Ja ne mogu da se ulogujem kd jutros, jebem im majku sta rade... Propade dan danas bez veze, igrao na maxu i doziveo infarkt. 😁
Exaltedorbb Ne radi Ipoker mreza danas, znaci ni jedan sajt na toj mrezi nema igre, ne verujem da je do meridiana
shhomika Kontaktirao sam support nije do meridiana nego do ipokernetwokra kazu da ne znaju kad ce kvar biti popravljen. I ako je nego igrao kada se kvar desio moze da kontaktira meridian da vam vrate sredstva na nalog.
FirstnameLastname shhomika Izgleda da su sredili sve. Radi. Ulogovao sam se. Poeni na broju. Sve kao i pre. Bilo bi lepo ubuduce da meridian izbaci neki note na sajtu kada se ovakve stvari dese. Em sto ce smanjiti napetost kod igraca em sto ti isti igraci nece opterecivati korisnicku podrsku istim pitanjima.
gambler22 FirstnameLastname da da radi sve sve ok. To si potpuno u pravu. Al verujem da ni oni nisu znali za ovo..
gambler22 FilipTrajkoski bukvalno... ja cu traziti da mi se vrate svi buyinovi i addoni koje sam platio na turnirima.
gambler22 FilipTrajkoski do njih je meni uopste nece da udje na acc nema mi onaj prozor za login. I da ovo im nije prvi put da se desava,ne pamtim koliko puta do sada. A fazon vidim 5k ljudi na apl aktivno to su vrv stranci koji nisu preko njih.
FilipTrajkoski gambler22 Ma katastrofa, bio sam 6 od nas 70 ITM, i onda pukne, treba pauzirati dok ne rese
gambler22 FilipTrajkoski ja posle ovoga necu igrati citav vikend. Iskreno nemam zivaca za ovo sranje,a i samim tim na 5 turnira ispadam na bed bit sto me isto uzdrmalo puno. Jer fazon sve se odigravalo jedan po jedan. A to sto si u 6. Nema nista od toga x puta se i meni to desavalo pisao sam,zalio se dobio kurcinu. Bices sit aut pa dokle ti bog da dotle ces dogurati...
MiloVrach FilipTrajkoski VRATI SE NA MAXBET! VRATI SE NA MAXBET! VRATI SE NA MAXBET! VRATI SE NA MAXBET! VRATI SE NA MAXBET! VRATI SE NA MAXBET!