FilipTrajkoski MiloSinner Uplatice ti pare vrv danas, ja sam bio 6 od 70 kad mi je puklo,prvo mi je pisalo 10e na kraju mi dali 100e posle 1-2 dana
NemanjaLalic Vratim se pokeru posle gotovo 10 godina. Krene ok na Meridianu i sad u poslednjih 6 dana mi možda 3 dana ne radi. Jel se ovo često dešava?
MiloVrach NemanjaLalic Koji si se kurac i vraćo.Mani se ćorava posla, bolje se bavi nečim produktivnim.
ronnie21 I dalje ne radi meridian? UZGRED, moze li neko da pobanuje ove degenerike ili da bar date admina nekom normalnom clanu foruma?
gambler22 MiloVrach ti decko il si retardiran il mislis da si nesto duhovit ja nzm koji je tvoj problem.
MiloVrach gambler22 Nesto je problem ako postoji resenje ako resenje ne postoji onda to nije problem.
ronnie21 ja sad tek vidim da se ne ipokeru igra normalno, ustvari je problem bas do meridiana, ijaooo koji su to bilmezi
Kovacbubg Ocigledno su nesto sjebali i sad ne znaju da poprave.Inace android aplikacija radi posle brisanja i ponovnog instaliranja.
gambler22 Kovacbubg nzm kod vas kako je ali kod mene je sledeci problem. Starta mi normalno apl ali onaj prozor za logovanje za kucanje drzave maila i pw-a mi je ceo beo. Nema nista samo beli window. Reinstall sam app ali ne radi, brisao sam one cookiese sto trazilu opet je isto. Ne brisite dzabe app nije do vas vec do njih. Ocigledno nisu fixali app. Zamisli sta mi kaze korisnicka igrajte sa telefona ili drugog uredjaja hahahaha. Vazi druze igracu 10 stola sa laptopa i telefona. Popravice taj bug vrv do sad su uvek fixali i to relativno brzo nzm sad sta im je problem vrv je neki veci error u pitanju.
MiloVrach gambler22 Gospode dragi kakav svinjac. Drago mi je sto igram na Maxbetu gde sve savrseno funkcionise i nemam nikakvih problema.
SuperSup Radi li nekome nakon svih ujdurmi aplikacija? Meni piše da nalog mora biti verifikovan da bih se logovao (tačno je da nisam verifikovao i počeo sam sad tu proceduru), ali support mi je isto rekao kao [Login to see the link] i lepo kaže čovek da se džabe ne unisntalira i u pravu je, ja sam probao isto zbog te informacije ali ranije i nije pomoglo...Nema logike nekako da to može pomoći al ajd. Eto čisto da razmenimo info ako nekome radi neka javi - hvala
Caki_munja95 Kod mn dekstop verzika ne radi, na zelefonu radi ali je to nebitno, tesko se igra sa telefoma vise od 2 stola.
SuperSup Caki_munja95 Da, potvrđujem problem isto sa desktop ver i dalje (doduše na nju sam samo i mislio kad sam rekao da ne radi)