Ovako ljudi, zanima me misljenje svakoga ko redovno igra na Meridianu, a da je pre toga igrao na drugim mrezama ( GG poker, Pokerstars, 888 etc. ).
Turnir sam igrac, profitabilan na svim mrezama, medjutim na Meridianu sam primetio cudna desavanja...Variance mi deluje da je jako veliki...trenutno sam u plusu i ovde, ali sam u downsingu od 45 buyinova trenutno... Da napomenem, da za svojih 10 godina pokera, nikad u zivotu ni na jednoj mrezi nisam bio u tolikom downswingu ( max 30 buyinova ).
Badbeatovi su nerealni...sve mi deluje kao da ima botova..Nisam od onih koji ce reci poker je namesten itd, posto dovoljno dugo igram i znam kakva kucka variance moze biti, ali kad te neko calluje 80BB-a allin sa 2 8, i izadju mu dve dvojke, a nakon te ruke krene da igra ozibljno i uglavnom sve folduje, nije mi jasno kako i sta ga je konkretno u tom datom trenutku nateralo da bas tu ruku sa 2 8 calluje allin...ovakve stvari nisam vidjao nigde drugde. Uvek postoji fisheva, to je normalno, al ovakav potez mi deluje samo kao da bot moze da uradi, s obzirom na nastavak igre koji je usledio...