Razbuktala se tema, hehe.
Ne morate se vrijedjati, neka svako iznosi svoje misljenje.
Mada kad smo saznali da je RB stvarno 5 posto, onda je nemoguce odbraniti neodbranjivo.
Tj princip, vi se malo izigrajte pokera a mi cemo da uzmemo sve pare.
Kao kad dodjes na live i shvatis da je rake 5 posto bez capa.
Odvratno.
Jos cu nadodati da evo i ja, koji sam lifetime 20bb winer, da moram igrati na Ipokeru nl 200-600 sto inace igram, s tim winrateom i s 5 posto rakebacka, da bi imao ogromnih problema da platim mjesecne racune. 😃
Opet ponavljam, ljudima koji igraju rekreativno i povremeno i nije losa opcija jer ce oni kako god okrenes izgubiti, pa eto bar je softwer oku ugodan. 🙂
Da je taj MaxBet ( koji je tesko sranje s onim softwerom, sweatao sam par puta neke ucenike koji su malo igrali tamo, i licno ne bi mi palo napamet u zivotu da igram na onakvom softweru iz browsera gdje ne mogu vidjeti vise od jedne table ) malo pametniji da me angazuje kao menadzera za par savjeta svi igraci bi otisli kod njih. 😃
Bas mi je drago da se bilo sta pise po forumu, tako da pomazite jedni drugima, ostavljajte korisne savjete koji mogu biti od neprocjenjive vrijednosti nekom ko ih bude citao i nadajte se da cete i vi naici na takve savjete od drugih, vezane za igru, trackere, pa i strategije i linkove na iste.
Pozdrav i uzivajte.