Pozdrav,
Moje ime je Radan i igram NLHE 6max cash profesionalno prethodne 2 godine. Do prije 2 godine igrao sam 25-50NL kao rekreativac, pokusavajuci da se probijem do high stakes stolova. Shvativsi da nisam u stanju sam da stignem do zacrtanog cilja pronalazim coaching upravo na ovaj nacin na jednom od foruma. Nakon nekoliko coachinga i nekoliko desetina hiljada ruku u kojima sam primjenjivao poprilicno slicnu strategiju sa nekoliko bitnih izmjena ali i totalno drugacijim pogledom na igru dolazim do zakljucka da sam sada u stanju sam da pregledam svoju igru i da je unapredjujem.
Za nesto manje od 5 mjeseci uspijevam da stignem od NL25 do NL500, a danas shot tejkam 1kNL
[Login to see the link]
Caching se sastoji od sledeceg:
Analiza vaseg hand sample-a kroz odabrane filtere u HM3 (minimalno 20k ruku, ali sto vise to bolje)
Na taj nacin najbrze ustanovljujemo gdje pravite najvece greske koje vas najvise kostaju
Analiza formacija kao sto su(3BP OOP PFC, SRP IP PFC itd) kroz vas hand sample(minimalno 50k ruku)
Nakon ovih analiza vrsimo provjeru sledecih sample-ova(svakih 20k ruku) da ustanovimo da li se vidi pomak i na osnovu toga dolazimo do saznjanja gdje treba da posvetimo paznju u sledecih nekoliko coaching sessiona.
Naravno dopusten je bilo kakav drugi vid coachinga ukoliko vi to zahtjevate(hand review, gameplay review, mental game coaching itd)
Cijena coachinga je 150$ po satu, a za prva 2 igraca koja se jave cijena ce biti 100$.