Samo da dodam ovo, ne znam da li ovim reklamiranjem narusavam pravila foruma, ako to radim onda naravno neka moderator obrise post.
Svi moji ucenici, ukljucujuci i mene, od trackera koristimo Hand2Note.
To je program koji ima daleko najvise funkcija, cak je solidno lako i da sam pravis statse koje zelis, ne opterecuje komp i moze da ucita i tipa 15 hiljada ruku u sekundi.
Jeste veoma skup ( godisnja pretplata je 200 eura za EDGE paket s kojim imate vecinu funkcija koje trebaju, dok recimo s njim bez problema Hud radi u fullu cak i na aplikacijama poput PokerBrosa i PPP pokera, taj paket je jos mnogo skuplji jer na tim sajtovima trackeri nisu podrzani ).
Do prije tipa 2 mjeseca niko od nas nije imao pojma da imaju affilejt program i da se moze regati kao affiliejt i dobiti neki povrat.
To sam ucinio i dobio kod kojim prilikom kupnje dobijamo 10 posto popusta i jos 25 posto od vrijednosti kupovine dobijem ja kao afiliejt, dakle ako neko kupi EDGE za godinu od 200e, on dobije 20eura popusta a ja dobijem 50e od kupovine, i tih 50eura vratim ucenicima da bi im olaksao kupovinu programa.
Ako neko planira da kupi H2n, s mojim kodom ce dobiti 10 posto popusta, a od mojih 25 posto koje cu dobiti tom kupovinom vraticu vam pola, tj 12,5 posto.
Na skril ili gdje god, samo nek me taj koji eventualno bude kupio bilo sta od H2n kontaktira na skajp i posaljem odmah novac na skrill ili gdje zeli.
Dakle, imali bi 22,5 posto total popusta, te bi vas EDGE Paket umjesto 200e kostao nekih 155 eura sto je znacajna usteda.
Kamo srece da smo svi to ranije saznali.
Ako ste vec kupili H2n preko nekog drugog maila onda kod nece funkcionisati.
Tad prosto kupite H2n pretplatu preko drugog maila s mojim kodom i licencu koju dobijete samo nalijepite u stari H2n i radi bez problema.
Kod je ovaj
H2N10EZL
..........................................................................................
Issto tako, ako neko zeli da u cijelosti dobije moju H2N konfiguraciju, dakle da dobije kompletni moj hud sa svim pop upovima i statsima koje ja koristim, kao i svi ucenici ( ucenik i ja smo se namucili bukvalno 7 dana da to sastavimo i stalno dodajemo neke nove stavke i statse ), inace je vrlo jednostavan i lak za koristenje...
Mogu i da to prodam nekom ko zeli, mislim da je neka realna i ok cijena recimo 30 eura.
.............................................................
I zaboravio sam dodati u post za coaching, da svakako ako neko zeli neki cas ili paket casova, da radim i to, i da sam dosad coachao za novac barem 60-70 ljudi kroz karijeru, sto cash sto MTT igraca koji su htjeli da dobiju neke info ( nedavno sam dao 10 casova jednom od najboljih MTT igraca u Hrvatskoj Zufo16 koji je nedavno osvajao neke turnire od 850k dolara, 350k itd.
Tu moze isto tako po dogovoru, i generalno cijena nece biti veca od satnice koju ostvarim igranjem, moze biti samo manja jer to se svakako odvija u nekim periodima kad ne bi igrao poker.
...........................................
Nadam se da nisam pretjerao s reklamama i ponavljam ako sam narusio neka pravila novog / starog foruma neka admin obrise ovo sve.
Pozdrav i sretno za stolovima.