NemanjaS
Meni se ovo ne sviđa nikako kako si odigrao. Hajde QQ je ok 4bet mada mislim da mozes samo cold callati, ne vjerujem da ce on nesto biti previse loose sa CO kad ti raisas sa utg.
Flop 4-J-A ja bih checkirao. Moze li bolja ruka foldati od tvoje? Ne moze. KK ide all in preflop. Kako je odigrano il ima AK ili JJ, čak i 10-10 je fold preflop. AQs je rijetkost jer imaš ti dvije dame.
Moze li losija ruka od tvoje platiti flop? Ne. Ne vidim ni jednu ruku koja bi mogla, K10diamond ali to isto treba baciti na 4bet.
Turn jos gore bet,, pa sad da je nekim cudom floatao taj 10-10 ili A-10s da je platio 4bet, ili neki J10s sve koji su floatovi,, protiv svih tih sad si gori.. i nema smisla opet...
river 9 isto nista ne mijenja,
Sad sam ubacio i ovu ruku u Solver i na flopu checkira 98.3% a beta 13.5bb samo 1.6% , nakon calla, na turnu checkira 99.8% , kao i na riveru isti procenat.. Ja veze nemam sta je ovaj bacio. Neka dva diamonda koja uopste nije trebao placati 4bet..
Kazes da folduje AQ i QQ, a ti imas QQ 😃 AK u ovoj 4bet situaciji je bluff catcher ali dobar, nije bas ruka protiv koje ces blefirati.
Da je flop bio Kd-4d-Js napr znaci K umjesto A, e onda po solveru 54.6% ide check, a 45.2% b13.5bb u 38.5bb