KingstownKid Pokerplaya1 ja imam nalog od ranije, a za uplatu sam se snasao preko ovog foruma. Ima igraca koji imaju kesa na nalogu, ti njima kes na ruke, oni tebi prebace na nalog i eto. Jedino tako.
Pokerplaya1 KingstownKid Ako neko ima kesa na nalogu da mi prebaci na moj nalog, a ja njemu kes na ruke neka mi se javi. Potrebno mi je da se prebaci oko 70$.
SrdjanCernak Ako neko ima i ako je voljan da prebaci na GGPoker 50-60$ ja bih mu direktno uplatio na racun banke...
PrsHarlequin Prebacujem. Nisam iz Bga tako da 'kes na ruke' teze. Ako hocete da uplatite dinare na banku pa da vam posaljem transfer javite se na 2+2 iz mog posta ili ostavite broj. Ne bi bilo lose da se ovaj forum prebaci na neku verziju sa pmovima...
MarkoSojic PrsHarlequin. 0628171531 brate marko ovde, javi mi se na ovaj broj da se dogovorimo oko prebacivanja para...
PrsHarlequin Javio sam ti se. Nije problem ni za manje ali radio bih i vece transfere, do 500k RSD bih uzeo... Jedino tako bi mi se isplatilo da skocim do BGa za kes na ruke za recimo ne ispod, 100k gl gl
pp1275 Napravis Skrill non gambling money i nije mi uspelo sa master card, sa visa jeste Napravis Neteller verifikujes skrill i posaljes pare na neteller sa netellera na ggpoker(ne moras verifikovati neteller)
KingstownKid pp1275 i koliko para ode na sve te provizije? Tipa ako uplatis 100 $ na Skrill, pa ih prebacis na Neteller, pa odatle na GG, koliko od tih 100$ dospe na GG?
pp1275 KingstownKid ja msm na 100 sa kartice bi ti stiglo oko 93-95 sa ggpoker ako je to tebi prihvatljivo
Pio Mnogo deru Recimo meni je netler u dolarima a skrill u eurima. Prvo depozit na netler uzmu proviziju. Onda dok kingertujem u evre provizija. Posaljem na skrill provizija. Brutalno ispada na kraju provizija ko bitcoin
J3la4m3 MarkoDimitrijevic. Ta opcija postoji, kako uraditi to? Kao sa nettelerom sa dva naloga ili nesto novo?
MarkoDimitrijevic J3la4m3 imam samo dolare na eco skinuo sa ACR pa ne znam oko tih prebacivanja nisam puno ni gledao. Oni su do skoro davali i karticu za Srbiju, ali su takodje prestali.
J3la4m3 MarkoDimitrijevic ja sam prestao da igram kada je PS zatvoren. Pre mesec dva udjem iz dosade na GG i pocnem da igram na one njihove daily freebuy. U dva navrata sam dolazio do 250$ od nule ali sam mislio da nemogu cash out I sjebao to. E sad citam sve ovo i probao bih da napravim depozit ako iko zna kako. Nesto sitno, samo da dobijem opciju za cashout.
J3la4m3 Nisam, VA. Ako budem skoro u BG kontaktiracu te. Mada meni treba opcija da uplatim sa svog naloga. Do sada nisam radio depozit na GG
MarkoDimitrijevic J3la4m3 nisam ni ja radio depozit a nisam ni izvlacio skupljam za sada pa da krenem neke turnire. Imam vise opcija za skidanje ne znam da li se tebi prikazuju, ali mislim da mogu da podignem bez da uplatim... Na ACR sam bez ikakvog depozita skidao na ecopayz. Ako imas skrill poslacu ti ja koliko ti treba pa probaj, da li ti je verifikovan nalog? Evo ti br pa mi pusti poruku 0616559850