Pozdrav svima, kao sto naslov kaze mozda je rec o novom pocetku. Stariji clanovi me mozda i znaju od ranije i sa drugih foruma mada i ovde sam imao svoj blog. Za one koji me ne znaju iz Beograda sam ali od 2007me zivim u Briselu.
Poceo od 0(nule) neke 2008me na raznim sajtovima(uglavnom I-poker mreze) pa kasnije presao na Full tilt pa na Poker stars. Tada su uslovi bili mnooogo bolji nego sad- sto se tice racke backa pre svega(neki su imali u po 50%).Uglavnom sam igrao cash online a uzivo turnire. Na starsu sam igrao FR(full ring) 24 stola NL25 i shotovao NL50 ali bez uspeha.Od turnira sam igrao Unibet open u Copenhagenu za koji sam osvojio paket (2700e hotel,prevoz,troskovi ulaznica) i zavrsio malo pre ITM. Igrao sam UO i u Antverpenu kao i par WPT/EPT u Briselu sto u svojoj reziji sto prodajom serova. Sve se to zavrsavalo neslavno uglavnom teskim badbitovima (AQvsA5 i slicno). Momenat kada sam resio da prestanem sa pokerom je nakon turnira u casinu Namur gde sam nakon prvog dana bio cip lider a drugog dana na polovini turnira me masakrirao fish AAvsQT flop xxQ idemo all inn turn Q ,river Q(bilo je kuku meni).I umesto da u kasnoj fazi i dalje budem cip lider ja sam bio ispod AVG . I umesto da lagano idem u TOP5 ja zavrsim pre FT za neku sicu.
To se takodje poklopilo sa tim da je FR polako izumirao online, rack back se ukidao ,nagrade se smanjivale i zarada mi se svela na tipa 100-150e u proseku po mesecu(neki mesec +800 pa -500 ,300 pa 50.... tako nesto). A igrati 18+ stolova 20-25 dana u mesecu po par sati dnevno je dobra gimnastika i za telo i za mozak. Elem sve ukupno sam od nule dosao do nekih 12k+ sto u parama,nagradama,ticketima i slicno.
Ovaj novi pocetak je krenuo tako sto mi je na PS racunu ostalo nesto sitno i tu sam malo vrteo ZOOM 6max stolove i video da i dalje mogu da igram i pobedjujem. Nista specijalno pocetak NL5, polako spremam prelaz na NL10. Uplatio sam 20e i trenutno je 90ak na racunu, igram 3-4 stola NL5. Vrteo sam malo NL10 dosta istih igraca igra tako da verujem da mogu i to da pobedim. Prvih par dana sam igrao bez HEMa i obelezavao igrace(a inace nisam ni imao HH) i tada sam u plusu igrao. Sa HUDom je to lakse(kradja i odbrana od kradje) a ovaj mesec imam preko 30k ruku. Ako neko moze da mi posalje HH sa zooma bio bi mu zahvalan(NL10-NL20 ,nema da se kupi za Zoom).
Bank roll managment ce biti 'agresivan' jel smatram da imam dovoljno znanja i discipline da mogu tako da igram. Zoom je dobar zato sto igram 4 stola a volumen pravim po satu kao da igram 15+ reg. Druga stvar zasto je agresivniji BR managment - za 15 stolova reg vam treba 15BI plus bar toliko u rezervi sto je neki minimum a za zoom NL10 cu da napadnem vec za koji dan sa 10BI, pri tome da cu krenuti sa 2-3stola. Nl20 cu napadati sa 15BI(300e)a zatim progresivno dodavati bar po +10BI za svaki sledeci nivo.
Ocekivanja su bar da bitujem NL20 zoom(sto pre) i da ponovo udjem u neki grind ritam pa ce mo da vidimo kasnije... Moguce da se vratim za reg stolove(na limit koji ne bitujem na zoom-u) a moguce da nadjem neki dil/coaching za vece nivoe tip NL50+ recimo. Igracu na Starsu mada je moguce da probam Unibet zoom (tamo ne rade Trackeri). Imam HEM2 od pomocnih programa. Sto se turnira tice pre svega live, vrlo je moguce da se i to desi ako zoom bude isao kako treba.
'Sportski pozdrav' i puno srece za stolovima!