Sa svih u principu, ali ovo sto mi je stiglo je navedeno samo sa winamaxa da sam skidao, sto verovatno znaci da sam sa ostalih sajtova prodavao skril nekom, ne verujem da sam skidao na banku a da ovi nisu izvalili š¤£
Advokat kaze da su ukinuli porez od 2021 na online gambling, ali ja mislim da su nam od tada i zabranili inostrano kladjenje, ne znam nisam istrazivao zakon u vezi toga, al sama cinjenica da ne mozes uplatiti na skrill gambling money mi isto to govori
Opet, drugar mi kaze da stize i ljudima koji su radili na kruzerima, sto znaci da hoce da oporezuju svaki cent donet iz inostranstva
Sad sam proverio sta mi pise u pismu, 384k dinara je bilo neoporezivo godisnje (to vazi za 2017u), sve preko toga udaraju
Ali ovo se sigurno promenilo, pre par dana sam pokusao da nadjem zakon za 2023. generalno o frilens porezu i koliko sam shvatio jos nisu usvojili, ali predlazu neku smesnu cifru tipa 40k dinara kvartalno da bude neoporezivo, znaci 10k mesecno smes da zaradis, ostalo oporezuju š¤£š¤£š¤£
Koja mafija