siks321 Jel ima neko pouzdan na forumu ko moze da mi posalje pare na skrill, a ja njemu da dam u kesu? hvala
Pio Jel ti treba gambling ili non gambling money na skrill-u? Bilo bi verovatno korisno da napises odakle si siguran sam da ce se javiti neko iz tvog mesta ili okoline da zavrsite transakciju 🙂
Nemirko Pio Ne postoji vise non gambling novac na skrillu.. Osim ako ga ne ubacis sa neke od kartica ali cim posaljes na drugi skrill postaje gambling..
StaraKajla Imas na Facebooku grupu Skrill Srbija i tamo se javi Bobanu Bobanovicu on radi sve transakcije i posten je provereno,saradjivao sam sa njim vise puta.
StaraKajla siks321 brate ne moze da te kontaktira nemas viber, Wats up,telegram,instaliraj neku aplikaciju da moze da te dobije covek
ronnie StaraKajla mozes li ostaviti neki kontakt od njega, drugar treba da skida sa skrila ali nema fejsbuk, ja sam napravio profil ali nece uopste da me prihvati u grupi, verovatno je je nov profil i nema nikakvih slika prijatelja itd
StaraKajla ronnie nemam kontakt ,preko fejsa smo se dopisivali i zavrsavali transakcije.Pa da verovatno misli da si laznjak cim ti je nov nalog .
ronnie StaraKajla Ahahaha, juce se cujem sa drugarom i kaze da ga je kontaktirao i zavrsili su transakciju (znaci neko je kontaktirao drugara koji je procitao ovo i zavrsili su sve 😃 )