jarane odluci jesi li kockar ili hoces da budes profesionalni poker igrač... ako si kockar onda igraj i rulet, kladionicu, otidji do kasina i sve na slotove ulozi.
Ako hoces da budes ozbiljan onda sam sa sobom rijesi tu potrebu da se kockas i rijesavas kroz to bog zna sta, da li nakupljeni stres, ili nesto drugo.,. pocni citat neku mentalnu knjigu na temu pokera, ili neceg drugog da shvatis zbog cega sam sebe sabotiras.
Inače sto se tice sporih stolova vidim ima igre i haman do 5/10, a speed poker najaktivniji nl5 i nl20 , nl10 ponekad, a nl50 bas rijetko, nekad vikendom navecer.
Ja sam od 20€ krenuo i sad sam aktivan na nl20 a jos dizem non stop novac, samo u posljednjih 10 dana oko 400€ digao, a vjerujem da sam u posljednjih mjesec dana oko 750€ dobar, a igram u prosjeku 2,3h svaki drugi dan. moram i ja ozbiljnije. Steta sto nema bar nl50 speed, i steta sto ne radi PT4 na speed stolovima pa veze nemam kako stojim...nekad cu vjerovatno preci na nl50 spore , pa vidjet kakva je tu situacija i vjerovatno igrat nekih 6-8 stolova.