shhomika
Ovaj njihov provajder za poker je bio aktivan jedno vreme u kripto sferi. Iz iskustva znam da na klik dugmeta ovi iz admirala mogu da podese stvari tipa (koliko ce mesta biti na tabli, hoce li biti ante, straddle, timebank, leveli za turnire itd). Mogu da stave sve moguce igre od razza do holdema.
Ovako kako su konstruisali izgled sajta pokazuje mi da su krenuli grlom u jagode, da covek koji im je zaduzen za edit formata i njihovu ponudu ne treba da bude tu gde jeste.
Kad otpocetka krenes lose retko kad zavrsis dobro. U prilog losem zavrsetku, dodajem da im je minus u ovoj situaciji to sto potpuno preuzimaju uslugu od lica koje im je sve obezbedilo ali ne u formi koja je standardizovana vec koju moraju sami da standardizuju po svom ukusu.
To znaci da bi likovi iz admirala morali da postanu trendsetteri u sredini koja ne moze da skupi 200 ljudi u peak-u. Ovo ce biti veoma, veoma tesko jer je prica veoma tanka.
EDIT
Da ne bude da je sve tako crno, evo malo svetla. Provajder kojeg su uzeli je respektabilan. Ovo govorim zato sto male sredine vole velike price, tipa, namestilo me, tojest, uvek se gaji sumnja da postoji superuser koji u odredjenom trenutku dodje i pocisti konkurenciju. Cak i kada bi postojala takva namera kod nekoga iz admirala, to ne bi bilo moguce jer funkcija superusera dostupna je samo provajderu. Oni dugo posluju i nisu imali nijedan skandal can ni na mnogo velikim mestima koje su opskrbljavali svojom uslugom a kamoli u ovako malim sredinama. Kratko, RNG je bezbedan i ne moze biti korumpiran niti exploatisan.