siks321 Juce sam licno sa supportom imao prepisku zbog vase tvrdnje , vi ste za period od 04.03.2024 - 10.03.2024 do 23:59h izrejkovali 2477.91 RSD i isplacen vam je RB u iznosu od 743.37 RSD , rekao sam supportu da vas kontaktira i pita da li ste na taj period mislili i da proverite vas cashier , licno sam imao uvid u transakcije i sve se poklapa , ja se izvinjavam ukoliko ste imali nekih neprilika i molim da proverite jos jednom pre nego sto iznesete ovakve tvrdnje javno ( ja se izvinjavam sto iznosim detalje vaseg rejke javno ali mi niste ostavili drugi izbor ) , a cinjenica je da nisu istinite. Licno mislim da su greske uvek moguce i sa strane supporta i sa strane igraca , ali u vasem slucaju je sve provereno i apsolutno ne postoji cifra od 90 RSD za koju tvrdite da vam je isplacena.Molim vas da proverite jos jednom.
Hvala vam na svim dobronamernim savetima , oko pripajanja sa inostranom mrezom Elmaestro je vec napisao sve u vezi toga, tako da ne bih dodavao nista vise , za ostale stvari radimo na promenama , sa novim softverom bice i novih stvari ili izbacivanja nekih starih opcija , jos jedanput hvala svima na dobronamernim sugaestijama. Slobodno nastavite , a mi cemo se truditi da vam priustimo sto bolje igracko iskustvo.
Srecno za stolovima.