bonus12 Pre svega pozdrav , apsolutno ti ne treba ambasador niti bilo ko osim naseg support tima , ja sam u zadnja dva dana sa supportom resavao stvari oko dva igraca ili dve ulaznice koje su upitne , pretpostavljam da si ti jedan od njih , ako jesi , koliko znam support ti je rekao da ces naravno dobiti ticket ili ces biti automatski registrovan za mesecni specijal , samo su zamolili za strpljenje jer pokusavamo da pronadjemo razlog zbog cega se desava problem sa ticketima , a taj problem nam resava Even Bet team. Posto ne znam tvoj ID , nisam siguran koji problem imas , jer ova dva igraca su se sami odregistrovali sa turnira za koji su osvojili kartu i onda nisu mogli ponovo da se registruju jer im ticket vise nije stajao u Cashieru. U svakom slucaju mozes mi poslati svoj ID ukoliko zelis , a nevezano za to , naravno da ces ti i svaki drugi igrac koji je osvojio ticket putem satelita biti registrovan za turnir , samo molimo za strpljenje koje nam puno znaci dok cekamo odgovor zbog cega se to desilo . Apsolutno nemas razloga za brigu , naravno da ces biti registrovan za turnir.