123123 Ne može mi biti drugar neko koga nikada nisam sreo u životu...Nekada pre 10, 15 godina ništa nije znao o pokeru, imao sam grupu igrača i njega među njima, preko neta naravno...Čak sam ga i stejkovao, pa me nešto zavlačio 2 godine za 150 eura...Elem ni sada ništa ne zna, ne zna recimo koliko je oddsa bet pola pota a kamo li dalje, nikada nije mogao da skonta 🙂
Nebitna je istorija...
Upravo malo pre kroz čet na max bet stolovima sam mu rekao sve to, da promeni nik i da ne unosi sumnju...JEdnostavno misli da je zanimljivo i tako tera...Kažem i mene nasmeje po nekada kada vidim novi nik...E sada promenio je do sada 4,5 nikova pa zamisli kako to deluje u očima slabijih...Ali i pored toga što menja nikove, fizički je bio još 1 igrač sa njim za stolom koji je valjda imao nik goranjopravi....
I sada sedne neko za stolom sa 3 goranjoxxxxxx .... malo neozbiljno...a pre svega sumnjivo...mnogi će pomisliti da se radi deljenje karata, da su botovi u pitanju i slično...I sam sam čitao često takve komentare..
Na maxu to ne radi ali nemam pojma da li tamo i možće da se menja nik...
Neki principi treba de sa uvedu i poštuju...Lik ima nik Žutać čini mi se...Aj da krenemo nas 10 redom, Žutać 1, Žutać 2 itd...Pa na šta že da liči sto, na sprdnju...