Pozdrav drugari, Zovem se Milan, iz Juzne Srbije sam. 32god.
-Otvorio sam blog da bih vam pokazao svoje rezultate i time mozda motivisao da ucite radite i postignete slicne ili bolje!
-Otvorio sam blog da bih sebe motivisao da igram sto vise i pravim sto bolje rezultate.
-Otvorio sam blog da bih trackovao svoje rezultate, i da bih ovde na forumu sa nekima debatovao oko nekih marginalnih ruka, i pomogao da ih resimo itd.
-Otvorio sam blog da bih mogli pocetnici ili bilo koji clanovi foruma da me pitaju bilo sta o meni, mojoj igri , i bilo cemu.
i da bi pocetnici i gubitni igraci videli da moze, sve moze da se postigne, i sve je moguce π
O meni,
Grindam MTT poker jedno par godina, dok sam poker igram duze od toga, igrao sam cash pre toga i nije mi islo uopste samo sam protracio par godina na nista, ali dobro. Srecom sam na vreme shvatio i presao na SNG pa na MTTse i tu mi ide veoma dobro.
Ucio sam i napredovao kroz personal coachinge i kroz razne MTT courseve s onih svetskih mainstream poker coaching such as RIO, RYE, PAdsonPoker itd itd.
Ziveo sam 4 godine u Ukrajini i tamo grindao skoro svaki moguci sajt, mozda samo ne Party poker, dok sam se sada
zbog rata vratio u Srbiju, i tu mogu samo da igram na... Ipokeru, GG i winamaxu, i mozda neki betonline.
[Login to see the link] = 100k pure profit
Ovo gore je moj graph 100k cistog profita na micro i small stakes limitima, sa jednim zabodom od 26k $ na 50$ global millionu sto je izuzetak.
Igram na GG poker : KaleDzedaj
Igram na I poker : nerdzzzzz
Igram na Winamax : le champ
Ako me vidite za stolovima bezite od mene jer cu da vas pojedem hi hi hi π
Posto ja volim da svoje rezultate delim na mesecne nivoe, postovacu prvih 5 meseci rezultata od MTT pokera mojih
Jedna samo digresija , iako cu postovati kao da sam igrao 5 meseci a ustvari nisam igrao mozda ni puna 4, jer mi je jedna osoba iz porodice napravila veliki problem u Januaru i Februaru tako da sam tu jedva sta ozbiljno i igrao. ali dobro
To ovako izgleda, ja to uredno trakujem :
Januar +$1250 / Februar +500$ / Mart +5,380.72$ / April +5,058$ / Maj +3,147$ nije ni polovina meseca doduse
Dajem sebi zadatak da cesto gledam u Blog, i da ga cesto updatujem.
Par Titula sa GG pokera : [Login to see the link]
VELIKI POZDRAV SA JUGA SRBIJE, IDEMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO