gambler22
Ma brate digni i ti ruke od ubedjivanja sa ljudima koji ne znaju kako se igra poker a komentarisu.
Ljudi na poker gledaju kao na igru na srecu i veci deo igra rekreativno pa makar to bilo i svaki dan, a u tom slucaju je nebitno dal ce da izgubi ili da pobedi jer svakako ce na kraju sve da izgubi.
Max bet softver je napravljen za ljude koji se kockaju i ljude koji pojima nemaju sta je verovatnoca. Znaci ubedljivo najgori softver koji postoji u univerzumu.
I ubedljivo najgori igraci igraju, mi srbi jesmo najgori igraci pokera u svetu, ali ono sto se moze videti na max-u to nigde ne moze, glavu sam spreman da dam. Karikature od igraca koji ne igraju poker nego se kockaju.
A da softver nije aparat za kocku, nego da je cist RNG i da je sve uredu kao sto nije, garantujem da bi se sajt zatvorio za 2 dana jer bi karikaturisti izgubili gace za 2 dana igranja i nikad vise dinar ne bi uplatili.
Znaci cista cistijata video igrica kao i svaka koja moze da se skine sa play prodavnice.
Kao kad bi u aparar ubacio 50000 din i da pritiskas start na ulog od 50 dinara.
Sigurno je da ce ti u nekom momemtu nesto dati pa posle nece pa opet i tako u krug, ali cinjenica je da ces posle 5 sati igre sve izgubiti.
Drugo mnogo me nervira kad neko prokomemtsrise kao sta ocekujes od turnira koji kosta 500 dinara.
U cemu je razlika dal je bay in 500 ili 50000din.
Mnogo me zanima da mi "strucnjaci" odgovore.
Ja kad upalim 6 stola da igram, dva stola su npr baj in 3e, dva stola su od npr 7.5 evra a dva su od 10e, ali ja igram na svakom stolu isto i kako treba, nezavisno od bay ina.
Znaci izludjuju me ovi pojedini pacijenti.
Drugo pricaju gluposti, a na max-u nema skuplji turnir od 1100din izuzev nedelje.
Msm budalastina koja nije vredna pomena, uvek kazem sebi da necu vise da komemtarisem ali nmg da izdrzim kad vidim pojedine sta pisu.
Toliko...