Odustao sam od Meridian pokera definitivno za sada,nikako da pusti kad se udje u fazu turnira gde se lomi da li ces ici na final table ili ces uzeti neku sicu,uglavnom gubim od klasicnih idiota koji nemaju fold dugme i onda se samo iznerviram i izgubim focus na ostalim stolovima i pocnem da radim glupisti.Twister turnire sam isto batalio,maksimalnu nagradu koju daje od 8€ na nekih 50 turnira 1 u proseku,uglavnom to bude 2€ i po meni nije profitabilno igrati,narocito kad krene los run,bilo je fino dok je islo.Odigrao sam oko 3000 i tu sam u nekom sitnom plusu,pa prekidam dok je vreme.
Igram i dalje na maxu cash u proseku nekih 2-3h dnevno,zavrsio se godisnji i krecu obaveze,bilo je nekih lepih pogodaka na kladionici,cak sam uspeo da ubodem 4 tiketa od 5 odigranih😆Ove kvalifikacije za evro kupove su izuzetne za igranje nema preterano velikih iznenadjenja.
Pare sa Meridiana sam isplatio i cekam da Admiral zazivi sa igrom i verovatno cu tamo uplatiti taj novac,deo dobitka sa kladze ce otici na dane piva u Zr.🍻