bonus12
Gosiiznis je ok, disciplinovan, medjutim rekao bih da mu fali malo plejeva, agresije i sl.
Od ostalih solidnih regova bih istakao:
Andromeu, za kog se ne bih slozio sa gamblerom22 da je untra nit. Tajt da, ali umereno, nadje se tu po neki skviz, blef itd, ali mozda donekle manjom frekvencijom nego sto bi trebalo, sto neko ko prati kako igra moze da eksploatise u nekoj meri. Disciplinovan.
Simobg je ok, nisam mu mnogo ispratio stil igre, ali imam utisak da je previse tajt. Kao da samo ceka da pogodi protiv fisheva i naplati, nezaintersovano mi deluje za neko nadigravanje.
Lucifer zna sta radi, izbalansiran. Ocigledno nosi na maxu. Nisam mu nasao ni jednu primetnu manu u igri.
Momac se popravio igru(donekle), ranije sam na njega gledao kao klasicnog prosipaca i jurio da sednem za isti sto kao on. Ume da overpleuje ruke, nece odigrati check ili pun pot kao ranije, ali i dalje bih rekao da masi sajzinge, prejako udara na suvim ili uparenim flopovima na kojima to nema neku jasnu svrhu.
Dapilo, kao i Lucifer, izbalansiran. Kada ga vidim za stolovima uglavnom vidno nosi na sva cetiri. Nisam primetio da ima neki konkretan eksplojt. Mozda se za nijansu stvrdne kada ima los run. Nemam tu vise sta mnogo da dodam.
Kokoc778 se poprilicno popravio, ranije sam ga stavljao u slicnan kos sa Momac-om, sada nisam odusevljen kada ga vidim za istim stolom. Jedina zamerka je da mozda prevelikom frekvencijom 3betuje pre flopa.
Behhehe odlican, malo vise agro nego bi bilo optimalno po nekoj mojoj proceni, ume da stavi igraca u zeznut spot, sve u svemu dobar reg.
Kod Fice123 nisam video neku vidnu zamerku, stavljam ga u slican kos sa Dapilom I Luciferom.
Svemirzeka ultra agro. Daleko od toga da je los, ali kao da nema dugme za check.
Svetidajem, bbb85(koga slabo vidjam u prethodnih par meseci na maksu) i Luksa su top regovi sa jacih limita kao sto je Pio naveo, i slozio bih se sa njim da ZivotJeIgra ima 'marginalne' kolove preflop, ali to kompenzuje sa skill levelom postflop.
Ima tu jos par dobrih regova koje sam izostavio, naveo sam one koje sam najvise zapazio.