Cisto da pokazem ljudima kako posluje jedna od 3 sobe koja ovde drzi online poker igru:
Ubacim 5k pre 2 dana na Meridian i napravim za 2-3 sata 14k plusa, dakle 19k ukupno.
Odem da prilegnem, posle ulazim na sajt da odigram jos i desava se sledece:
Meridian mi daje bonus od 90 dinara za slot. Uglavnom im odbijam sve te besplatne spinove i gluposti posto moras da potrosis 200 godina zivota da bi eventualno izvadio 2k dinara, a i nemoguce je dobiti ista prakticno. Sad slucajno prihvatim i posto u poker ne moze da se udje dok je aktivan slot bonus udjem na slot da okrenem taj 1 spin bukvalno i da zatvorim bonus. Potrosim to i desava se da mi svih 19.100RSD odjednom prikazuje u slot bonus balansu (novac koji moze da se koristi samo za slot, ne moze cash out).
Pomislim da nije mozda bug i resim da okrenem jos 4-5 spinova po 50 dinara bukvalno da "odglavim" novac. To uradim medjutim nista se ne desava. Ceprkam tamo po racunu i pronadjem "deaktiviraj slot bonus" dugme. Kliknem to i oni mi samo skinu svih 19k dinara sa racuna 😃
Odmah kontaktiram support naravno, a sa tim beskorisnim likovima imam sledece iskustvo:
Cekam 25 minuta na prvi razgovor, uglavnom je brze i pomislim da su imali neku havariju i da ih svi cimaju
Seenuju me bukvalno i sve predugo traje:
U sred tog razgovora dobijem diskonekt zbog isteka sesije, DISKONEKT KOJI SE DESAVA I U TOKU IGRE CESTO.
Jednom sam u 6 ili 7 ujutru diskonektovan sa lejt faze nekog turnira (nisam znao da imaju desktop app tada), i 15 minuta nisam mogao da udjem uopste a support koji ne kapira uopste ni sta je poker ni sta se desava mi lagano govorio "Odrzavanje je u toku, moci cete da se logujete uskoro".
To sve traje preko 36 sati gde ja ne dobijam nikakvo izvinjenje, nikakvu informaciju, nista. Jos 2 puta kontaktiram support i svaki put mi samo kazu: "Prosledjeno je, bicete obavesteni putem maila". Dakle i dalje bukvalno NIJEDNO "Izvinjavamo se zbog nastale situacije", sto bi bio minimum minimuma za resavanje situacije kada ste firma koja drzi igre na srecu i zivite od svojih igraca.
Onda ih kontaktiram na telegramu:
Ljudi me seenuju bukvalno, zato imam ovakav ton (mada drugaciji nije ni trebalo da imam svakako)
Nakon ovoga ne dobijam nikakav mail ni nista vec samo na racunu ugledam 19k dinara i onda poruku ispod. Zakljucak je da sam novac i dobio samo jer sam ih pritiskao dodatno danas na telegramu a da bih inace cekao ko zna koliko:
Dakle, nikakvo izvinjenje nista, ton kao da su mi iz svog dzepa poklonili lovu a da sam ja neki smarac koji zicka za kafu, a ne neko ko im je izrejkovao ko zna koliko u prethodne 2 godine, i nakon moje poslednje poruke dobijam blok na telegramu:
Eto, pa vi vidite s cime se mi susrecemo u 2023. godini.
Definitivno sam zavrsio sa nasim sobama, igracu na svom GG nalogu sa crnogorskom zastavom kad mi se igra, jebiga moracu preko posrednika da uplacujem i isplacujem ali bolje nego ovo.