Definitivno prestajem sa MTT pokerom, sto znaci i inace sa pokerom, Cash ne igram jer mi je dosadan.
Ne mogu da sedim satima, bavim se finesama, da bi nekog prosto receno usralo. Radi na igri, izlaci maksimalan EV iz svake situacije, citaj protivnike, stanje turnira, i tako dalje da bi na kraju ili popio kuler il klasika izgubio flip. Dobijem ja flip, al nikad onaj najvazniji kad sam deep, i sve je to meni jasno, varijacija ovo ono, ali ajde varijacija pre ITM i da skapiram, ali nema smisla baviti se njom kad turnir itm odlucuje jedan ili dva flipa a njih ne mozes da imas 100k da bi ta varijacija bila iznivelisana.
Svakako, ne mogu da sedim vise iako volim da igram. Srecno svima ostalima.
I da ruka koja me dovela do toga da konacno prestanem je sad bila za ovaj tiket 150$ od ovog ogromnog freezout-a.
Jeste satelit od 5$ i krajnje nebitan ali 2 sam od 50 i nekog igraca. 9 dobija ulaznicu. Average je 17bb.
Sa 50bb sedim na bb i stek na buttonu otvara 2 bb. Imam 43 i 3bet-ujem jer on ne bi smeo da zove nista sem premiuma u toj situaciji. I ide call button. Flop 533, check idem, moze i mali bet tu. Kapiram ako ima AA, KK ili mozda mozda QQ sigurno ce betovati, ide check i on. Turn 2. Isto idem check, kapiram da betujem river predstavljajuci bluff sa AK AQ, i on ide check. River 10, pot je 17,18 bb i betujem 3/4 pota. covek ide all in. Imam blokera za strejt i nema sanse da sme da zovne 3bet sa tim stekom sa A4 u ovom delu turnira. I naravno kapiram misli da blefiram i rejzuje me, mislim moram da zovnem svaki fold gubi EV.
55 ne bi smeo da ima nikad, 1010 isto mada su malo vece sanse, i naravno pokazuje A4.
Gubim sledeci flip i to je to.