StaraKajla Kako ste prošli do sad na GGWF ? Što se mene tiče ja sam igrao ove od 3 i 5.5buy in skoro svaki i nisam se baš proslavio, ITM nekih 20% ali ni jedan deep. Prosto mi je neverovatno koliko bodova imaju likovi na leaderboardu.
Mrvilica StaraKajla 210/70k sve sami suvi 6% auti ali sta da se radi sample je ogroman ima preko 70k ulaza i ruke su vise namestacke tako da kazemo opet bio sam sa obe strane pa nmg da se zalim , nisam neki igrac ali kapiram do nekod ozbiljnog ulaza od 500 dolara sve sami sabani ne znaju de su pa se ev+ trke dosta pretvore u minus ali dobro , srecu sam pronasao na 5,4$ bauntiju i mastersu od 25$.uglavnom na kraju uvek teski kuler klasika namestena igrica al nema veze doce i pobeda. uglavnom dva meseca igre sve u svemu -150$ 🥹
StaraKajla Ja mixujem cash plo i mtt, kad mi dosadi cash palim turnire i obrnuto za sad od turnira minus 250$ odigrao sam oko 300. Kad se uzme u obzir provedeno vreme na turnirima, da sam toliko igrao cash verovatno bih bio u debelom plusu.
UninformedFormer Pozdrav ljubitelji ove divne igre. Molim vas ako neko moze da mi objasni za ggpoker za drugi korak verifikacije sta mi treba, konkretno koji racun i sta jos jer me odbijaju vec 3 puta a sve im lepo pise. Pasos vozacka lk lagano ali za ovo mi prave problem? I druga stvar molim vas dal je moguce uplacivati platnom karticom u dinare ili moram u evre direktno na racun i tako i njima? Srecno za stolovima.
StaraKajla Pošalji im izvod iz banke ako imaš, bitno da se vide tvoji podaci i adresa i da nije starije od 3meseca, uplata preko skrilla ili cripto, kartica ne može.
dragsstor Da li se nešto promenilo u propisima pa su vratili zastavu, ili je GG to nešto na svoju ruku odradio ?
NikolaJeremic Pozdrav da li ima neko da uplacuje na gg. Posto ja preko kartice ne mogu... Ako neko moze da uplati na moj nalog ja saljem pare
Nenad25 Da li jos neko ima problem sa klijentom u smislu da ne moze da se startuje ("unstable network connection")?
aristotelis Nenad25 Imali su neke probleme u toku dana. Kad je proradio sajt, turniri nisu imali late reg. Neki su imali 2-3 levela late rega, neki bukvalno 0, pa su neki cancelovani, neki restartovani, a neki bili fino ovelayovani 😃