UPDATE 11 (25.08.2025 - 31.08.2025)
MTT count: 214 (7.8k buyins)
ITM count: 28
Profit: -1716$
Study hours: 8h
Fizicka aktivnost: 1.5h
Radna nedelja krenula katastrofa. U sredu poceo sa igranjem i imao 52 entrija, 1 ceo ITM i to mincash na turniru od 10$. Pakao. Naredni dan je krenuo slicnim putem, ali sklepao par ITM na kraju dana, ali ponovo bio fin minus. Petak-subota-nedelja nista specijalno, sitan +. Imao nekoliko finalnih, uglavnom na manjim buyinovima pa nisam ni slikao rezultate. Malo sam popustio s treninzima. Zakacio me neki virus, zapusen sam danima, i jedan dan bukvalno proveo na wc solji. Cim se budem osecao bolje, nastavljamo punom parom s treninzima i ishranom.
Juce je bilo tacno godinu dana od kad sam krenuo da grinam iskljucivo MTT. Ovako su izgledali statsi prvih par meseci:

Poprilicno nitty na sve strane. Nisu tu bas sve ruke, ali generalno tako sam igrao. Na prvih 2k turnira nije bilo nikakvih rezultata, jer sam ulazio ITM sa 6bb i sanjao da cu jednog dana uci ITM sa 40bb na brosu i stalno sam se pitao zasto se to nikako ne desava. Osamnaesti dan grindanja sam preko satelita od 12$ usao na 125$ u subotu i zavrsio treci za 4k dok je svaki turnir jos bio GTD na brosu. Prvo mesto je bilo 11k, ali sad kad gledam unazad, drago mi je sto nisam bio prvi. Da jesam, verovatno bih pomislio da sam najbolji MTT igrac na svetu i ne bih radio na igri koliko treba, samim tim ne bih dosao do ovih rezultata sada. Kroz ovu grupu sa kojom radim proslo je dosta ljudi, i bilo je dosta takvih primera. Ljudi naprave prvi fin rezultat - zakace 2-3-4k i vise se ne pojavljuju na treninzima. Onda odjenom stvari krenu nizbrdo, rezultata nigde, oni naravno sve znaju pa se ne pojavljuju na treninzima i ubrzo zatim batale poker skroz na skroz. Elem, taj rezultat me je samo motivisao da radim vise i bolje. Ubrzo nakon toga angazovao sam coach-a kojeg sam nasao na 2+2, odradio s njim 7-8h, a nakon toga skontao kako da pronalazim svoje najvece leak-ove uz pomoc PokerTracker-a i kako da ih ispravim. Od tad radim sam, ali planiram da u skorije vreme uzmem 5h od jednog od coacheva sa pokercode-a. Fora je sto toliko ima stvari na kojima mogu sam da radim, da ne bih jos radio s nekim dok ne ispravim sve sto mogu sam. A mogu dosta toga i non stop otkrivam nove stvari gde gubim bas dosta EVa. Ovo su statsi od poslednjih mesec dana igre, sa kojima nisam bas prezadovoljan, ali vidi se ogroman napredak u odnosu na ove statse gore:

I ovo su statsi overall:

Crvena linija mi je kriminalna, znam... WTSD mi je 44%, WSD 56%, WWSF 42%. Kad sam max skoncentrisan drzi se crvena oko 0, cim proradi autopilot (a radi cesto, sto nerado priznajem) odma krene strovala. Nisam ni siguran kako bi ovi statsi trebalo da izgledaju na MTT, kontam da svakako ne treba da budu takvi. Mislio sam da sam calling station na riveru i da zbog toga mozda imam takvu crvenu, ali onda sam jedan dan uzeo da pisem efikasnost river callova i skontao da sam 5/6 puta kad sam pozvao river bio dobar. Mali je to sample svakako, ali to je indikacija da overfoldujem river i ne samo river verovatno. Ove nedelje bukvalno ide deep dive u calldowns, pocevsi od flopa. Za sledecih godinu dana cilj je da se crvena linija otera u plus (non show down winnings - za one koji ne znaju o cemu pricam). Cinjenica je da sam previse nitty svuda i da zbog toga stvari izgledaju kako izgledaju, ali to je samo podstrek da se bolje i kvalitetnije radi na igri. Sto se tice rezultata u $ to bi izgledalo ovako nekako (bez rakebacka i rabate-a):

Da mi je neko rekao da ce stvari ovako izgledati posle godinu dana, nema sanse da bih poverovao. Svakako cu se potruditi da za narednih godinu dana stvari izgledaju jos bolje. Dao sam sebi cilj na pocetku 600 mtt mesecno i 5h ucenja nedeljno. Za narednih godinu dana cilj je 1000 mtt mesecno i 8h ucenja nedeljno + zdrava ishrana i treninzi kako bih imao bolji fokus i vise energije dok igram, a i preko citavog dana. Trenutno imam 7kg viska, zelim toga da se otarasim u narednih par meseci i da popravim spavanje. Trenutno je situacija takva da nemam bas puno izbora sto se tice rasporeda turnira. Svi najbolji/glavni turniri mi pocinju posle ponoci, ali plan je da se vremenom svakako prebacim na dnevni raspored i krenem da zivim kao sav normalan svet sto ustaje kad ja lezem.
Ako ste dosli do ovde, hvala vam sto me pratite/podrzavate. Nadam se da cu se za godinu dana osvrnuti na ovaj post i smejati samom sebi, a i vi sa mnom koliki sam bio fish. Ako se to ne desi, znaci da nesto ne radim kako treba. Budite pozdravljeni, gledamo se sledece nedelje. π