UPDATE 6 (21.07.2025 - 27.07.2025)
MTT count: 200 (7.1k buyins)
Profit: +25.213$
Study hours: 5.5h
Active time (fizicka aktivnost): 3.5h
Najbolja nedelja ikad. Do nedelje manje vise breakeven. Imao jednu pobedu u petak koja je povadila sve do petka, subota breakeven i u nedelju ludnica. Poceo dan sa pobedom na nekom 3k gtd turniru koji sam osvojio i prosle nedelje. Odma se lakse dise kad znas da dan nece biti katastrofa. Bukvalno osigurao skoro breakeven dan. Imao uporedo lep run na 25$ gran prix-u. Zavrsio u top50, ni ne secam se tacno, od 5k ljudi. Znam da sam imao lep stek, a sad se ni ne secam kako sam ispao. Pored toga imao upaljen GG masters od 150$ i bounty main od 54$. Na mastersu ispao nesto tuzno, tipa kraljevi u keceve dosta rano, a imao sam najlaksi sto na turniru, mozda jedan dobar reg od celog stola. Tu sam bio u fazonu: ok, trejdovacu ovaj turnir za dobar run na 54 mainu. Medjutim, 25k starting stack, dva fisha za stolom, medju kojima i neki nemac naseg porekla. Zguram protiv njega tipa AK ili AT na AT65. On imao 97, pokupio fd s turna i naravno binkuje river. Od 25k starting steka, padnem na 5k. Par ruku posle toga prodjem 5 way all in sa AK. Vratim se na pocetni stek i od tog trenutka krece heater.
Ovo je bilo vec deep ITM. Pre toga znam da sam istrosio sav timebank. Cekao payjump sa tipa 270$ na ovih 360$. Ugurao K2s 10bb SBvBB koji me je pokrivao za 0.1bb. Prosao to protiv A4o i nesto kasnije desava se ova ruka.

Prodjem KKvQQ BUvSB. Dve ruke posle desava se ovo:
U tom trenutku chip leader je imao 70bb.

Nesto kasnije - opet sok. Mislim da je otvorio, pa pozvao shove. Nisam 100% siguran. Znam da nesto nije bilo kako treba. Prva karta 9 - odma pesnica u sto. Druga karta K - TO MI KAZI. Turn - pozeleneo...

Tacno 38 minuta posle ove ruke:

Na ft nista eventful da se desi. Napravio sam gresku sa izborom mesta. Seo levo od najveceg bountija umesto da sednem levo od najboljeg igraca. Lik sto je imao najveci bounty svakako nije imao veliki stek. Mogao sam kao chip leader da ga jurim s bilo koje pozicije, dok su drugi morali da se paze svakako zbog ICM-a. No dobro, prvi put sam bio u ovakvom spotu za ovoliko love. Ne mozes bas da razmisljas najtrezvenije u datom trenutku... Dok sam imao 88bb, pojurio 1.7k bounty s T7o gde je lik imao 8bb. Pao. Posle toga totalno card dead neko vreme. Bas dugo niko nije ispadao. Sirio sam range sa ranijih pozicija dok sam bio chip leader a bilo dosta shor stackova. Par puta dobio 3bet od regova sa tipa CO ili BTN. Ni jednom nisam imao priliku da ih 4betujem za value. Propustio jednom da 4betujem KQo. Jos uvek nas je bilo 9, a da sam izgubio tu ruku postflop - izgubio bih chip lead. Sto se na kraju svakako desilo kad nas je ostalo 5 ili 6. Reg se dosta odmakao od nas, izbacio je par njih, imao je lep stek pa smo morali da se pritajimo zbog manjih stekova. Na kraju smo dosli do toga da lik ima 4bb i ne ispada par krugova. Nas dvojica imali po 12bb, a chip leader oko 50. Par puta zaredom lik sa 12bb otvara BTN gde mu je chip leader s leve strane - na SB, ja na BB. 2-3 puta mu je proslo bez otpora. Dobijem onda A3o na BB. On otvori, chip leader baci, ja gurnem - dobijem snap fold. Odma krug kasnije - isti scenario - on otvori, chip leader baci, ja gurnem:

Sve u svemu - presrecan sam. Uzeo par dana slobodno - da se malo slegne sve. Ne menjamo jos uvek nista. Isti buy inovi, isti turniri, isti raspored. Jedina razlika je sto necu preskakati vise GG masters od 150$ nedeljom i 54$ main preko nedelje. Prva stvar sada koja me ceka je hh review sa ft, pa se sutra bacamo na redovan grind.
Hvala svima sto su me pratili i podrzavali uzivo! Nadam se da cu i ja biti u situaciji da sweatujem neki njihov dobar run uskoro! S druge strane, ovi sto igraju cash - posto ne mogu da vratim sweatovanjem - ocekujem neki bbjp screenshot. ๐
Statistika za jul:
Profit: +26.515$
MTT count: 721
Budite pozdravljeni. Radite na igri. Ranujte dobro. Gledamo se uskoro na, a i van stolova. ๐