Cak i ja koji sam retardiran sam shvatio da je ovo budalastina
Ne mislim samo na maxbet generalno poker je jedno veliko GOVNO od igre. Meni se bukvalno zgadilo al sve kao gledam ulozio sam neko vreme u ucenje i kao okrenuce se sreca pa cu izvuci neke pare 😁
Jedino sto se okrenulo u celoj prici je da sam shvatio koliki sam retard. Zivot je samo jedan ako je to realno da ce bilo ko da igra dan i noc zbog mogucnosti da naleti na retarda poput mene na stolu 🤣 I pri tom ako ne igramo HU onda mora da se kolje sa jos 4 rega ... Ono jebo takav zivot
Ono sto me jos fascinira - cinjenica da i najgori imaju periode kad dobijaju. Cak i da sam najgori 8 meseci nisam imao dobitni session 🫡
Los mindset me doveo do toga da sam se udaljio od prijatelja i porodice, nekako sam postao asocijalan. I onda pocetkom ovog meseca opet prsnem neku kintu protiv mog prijatelja Lukse vecinom 🤣 I prvi put sam zrelo razmisljao tada, zamislio sam situaciju da dobijem par miliona. Da li bi se nesto promenilo - ne bi nista. I kazem sebi retarde nisi hteo da programiras kad je trebalo, a sad se debilises na racunaru igrajuci ovu glupavu igru 😆😆😆
Najvise me nervira sto sam potrosio vreme ali dobro bila je zanimljiva lekcija. Inace toliko sam siguran da necu vise igrati nikad da bukvalno potpisujem da cu se ubiti ako me neko vidi na stolovima 🙂 Inace i na ovaj forum sam slucajno usao, i kad sam vec tu napisah ovaj post za odjavu 🙂