Softwer je bre golo govno, nego neću da pišem ništa jer me ljudi posle smaraju u toku igre. Doduše 95% tih što je provociralo više i ne igra, igrači koji u jednom kratkom vremenu ide dobro, onda naiđe loše i pogube sitne banke...
Čak sam krenuo ali koja je vajda, da izvučem period kada je KK gubio 40 od 50 puta, možda i više...Dal KK, dal set KK, kako god...To nije realno i u to niko ne može da me ubedi, niti sam doživeo za skoro 20 godina igranja pokera...
Sada me namešta na jedno magare, svaki dan kuler na njegovu stranu, i nikako da moj AK na njegov KK, siđe a ili kako god...Ali i to me zaboleee, što bi rekao šurda...
E sada par činjenica...Recimo i na Admiralu, danas all in turn ja set 4, lik AA, river A. Juče isto samo ja set J, lik kk, river K...Pa dva deljenja AK gubi od AQ itd...Ali sada tamo pravim novac solidno, pa mi i ove zajebancije ne padaju na mozak teško...Ako krene da pakuje a gubi se novac eto belaja...
Ja sam max rešio tako što palim 2,3 table max da dopunim Admiral i još neku mrežu...Posle 2 do 3 set upu, ćao gasi ...Ko ih pa je.. ima mreža i mreža...
Nego čini mi se da je na maxu opasno opao saobraćaj...Večeras cele večeri nema nl 50, jedna nl 40...Jeste badnje veče ali ni prethodnih dana nešto nema baš saobraćaja...Nema novih regova, stari sve manje igraju...Admiral čini se jača...Biće ovde katanac....