FirstnameLastname Udje ovo u treci dan. Ovo je sad onaj trenutak u kom voditeljka u emisiji pocinje da postavlja pitanje sa - kako je moguce?
Troska FirstnameLastname realno nisam uopste ocekivao da se resi preko vikenda. Jedino sam ocekivao da omoguce da se povuku pare na kladionicu da bi mogli ljudi da igraju tikete
Troska Mitzke to se gleda obavezno, a video sam da je na kanzas veca kvota iako imaju mahomsa a ovi rukija. Vredi probati
goranjo Troska Lako tebi kada si povukao novac... Ja ću im u utorak tražiti da mi oni prebace ako mogu na kladionicu, mada je pitanje da li uopšte imaju uvid u količinu novca na računima.
Troska goranjo mislim da nemaju. Ja sam prevukao vecinu, odprilike koliko sam znao da imam. Nesto je ostalo plus rakeback oko 40k
goranjo Troska ja sam dan pre toga isplatio max ali ostalo je oko 150 k... Nije za praštati 🙂.. Mada ajde od srede sam na kup u Nišu, do kraja nedelje će valjda rešiti, dok se kup završi..
goranjo Dapilo Čini mi se da je saobraćaj išao nadole... Ovo neće poboljšati situaciju, trebaće vremena da se oprave...
Troska goranjo problem je sto gledam Admiral i oni nemaju veliko povecanje, osim ato sam sinoc video Milaku tamo
Dapilo goranjo Videćemo... Ja sam npr imao situaciju da su zatvorili lajv gde idem na par dana, nakon pauze igra je buknula