Ok, ronnie se samo zajebavao. Ima pravo covek da se zajebava kako on hoce, ali na taj nacin se skrenulo sa teme koja nije nevazna i ovo uopste nije smesno . Ako vam nije jasno da vas lik koji igra sa nicka ZIvot Je Igra ,vara , ako igrate s njim za stolom i niste u stanju da vidite to , onda imate ozbiljan problem. Igram 8 godina poker , nisam neki zmaj od igraca , ali zivim od pokera vrlo pristojno , kao i neki od vas ovde . Hocu da kazem da sam svestan da nisam nikakav mag igre i svestan sam da i na maxbetu ima boljih igraca od mene ( neki jos uvek igraju , neki ne ) , ali iskustvo koje imam nije za potcenjivanje. Na ko zna koliko sajtova sam igrao i sa sigurnoscu mogu da kazem da je on ( Zivot je igra ) ili ubedljivo najbolji igrac na svetu ,dakle bolji od sigurno nekoliko hiljada ljudi sa kojima sam do sad imao priliku da igram ili je prevarant. Sto znaci da je prevarant , jer da je toliko dobar igra bi nl 20 000 negde ne bi se zajebavao sa nama na nl 100 i 200. Ima toliko ruku koje su totalna nebuloza na show down-u. Vi terajte sprdnju koliko hocete, a u pitanju su milioni na prevaru uzetih para. Milioni namesecnom nivou. Nosio sam na maxbetu lovu u dzakovima dok se on nije pojavio i poceo da usisava redom ( i onda se kao prospe kod fisheva po neku ruku ) . Posle dva meseca sam nastavio da igram na platformama koje su mi najvaznije, a sa maxbet-a sa otisao, jer necu da me neko pravi na budalu iako bi mi verovatno trebalo bar 5-6 godina da izgubim pare koje sam na maxbetu odneo u prvih 9 meseci. Covek mti 2 meseca bareluje uvek kad nemas ruku koja moze da izdrzi , a kad god imas 2 para plus , on je x/f ako nema prirodan draw. Stek mozes da mu uzmes samo ako prodjes flip ili mu das neki bolestan call u 3 b. Kad god imas ruku, on se gasi...setujes u 3 b, on je samo tad x/f, zove shavove preflop sa AT ,kad je ispred i nikad nista nje pozvao slucajno kad je iza . Placa ti 5 b shove po 140 bb sa AQ kad mu savnes za bluff , daje callove na nl 400 150 bb deep sa k high vs rejza na turnu na A high brdu , itd itd. I onda ti se satro jednom u 10 dana kao prospe...a uzeo ti je malo po malo 8 stekova pre toga . I samo on ti nosi tako. Ali ne, prevare nema, sve je cisto kao suza. Ne bih se ni javljao , u principu znam da ima puno ljudi koji su videli isto sto i ja, zamnoe ovo nije nikakva novost , ali kad ovaj Troska napise nesto ovako glupo , onda ne mogu da se pravim lud i da cutim, jer se sve okrece na sprdacinu i onda ovaj forum gubi svrhu koju bi trebalo da ima.