Zasad nemate mnogo izbora. Najbolje bi bilo da se strpite. Vec sam vam rekao da mala promena dolazi.
Meridian, kao deo Ipoker mreze je zarazen botovima od NL10 pa navise. Ako na tabli nema botova onda ima skriptera koji cim sednete na tablu sednu petorica odjednom i dele karte. Tako je od 2014. Uz to, ako kojim slucajem igrate malo vece stake-ove, i ako dobijate uprkos svemu ovome, zakljucaju vam nalog, traze dodatnu verifikaciju, vrte vas oko fiktivnih tehnickim problema sve sa ciljem da bi vas istiltovali/ smanjili vam sate itd.
Admiral preslikava pricu planetwin365 od pre par godina. Uzimajuci samo tu istoriju u obzir veoma je ocigledno da ekipa koja vodi taj sajt trenutno nema nikakvih aspiracija da razvije igru na sajtu vec da u sto kracem vremenu namasuje sto vise para za sebe i svoje drugare. Sam Bog zna u kojim su sve zemljama radili ove price u poslednjih 12 godina. Nema botova, nema skriptera ali mozete da racunate na koluziju tojest deljenje karata izmedju ekipe koja je na vrhu.
Isti problem ima i Maxbet. Isti problem ce imati svaka soba koja se otvara u lokalnoj prici bila ona italijanska, zanzibarska ili srpska. To je jednostavno princip rada. I tako je trenutno svuda u svetu. Pored koluzije koja je ocigledna i neupitna u svim ovim klubovima, imajte na umu da ono sto vi zovete igraci kuce su prop playeri koji dobijaju fiksno da sede na tablama i da stvaraju privid akcije. Ovaj model poslovanja su razvili mali klubovi da bi neupucenim igracima izgledalo kao se svaki dan igra. Ustvari nije tako.
Iskreno, ne verujem ni da Maxbet ni Admiral imaju prop igrace, suvise je alav domaci priredjivac igre da bi duze od par nedelja finansirao ovakvu pricu, vec sam siguran da su ovo nezavisne druzine prosecnih poker igraca koji kopiraju ovaj model bez znanja platforme i dok to rade dele karte i na taj nacin varaju konkurenciju. Da li su na teamspeaku, discordu ili cak sa jednog kompjutera pale poker stranicu dva puta sa virtuelnih masina i koriste duple naloge - nebitno je. Jednostavno, biti bas dobar poker igrac je bas tesko. Mnogo je lakse varati.
Pa tako ove ruke ovde koje ste izlistali i koje pokusavate da analizirate ne daju kompletan uvid u ono sto se desava jer masite bitne aspekte i dok to radite, pokazujete koliko malo znate tojest koliko ste ispali iz aktuelne price iz ovog ili onog razloga.
Ovde je diskusija nemoguca. I na vecim forumima, gde su obrazovaniji i upuceniji ljudi iz citavog sveta tesko je voditi razgovor oko ovako napete teme. A pogotovo kod nas gde svako gleda kako sebe da uzdigne a da unizi drugoga. Niko ne zeli da za dzabe da ono sto zna da bi nekog poducio i da bi pomogao zajednici. Meni se iskreno gadi kada se ucini da prica ide u nekom smeru i onda dodje neki zombi i istrese iz mozga dijareju. Mislim, nemojte se ukljucivati u razgovor da biste ga prekinuli. I ako se ukljucujete dajte pratite temu.
Eto toliko. Puno srece vam svima zelim.