TheGreat Ja mislim da uopste nisu imali licencu za poker, nego je cela mreza bila nekako na crno... Ako se to dokaze, max bet ce morati svima ulozeno da vrati, sav novac koji je ikad ulozen na maxbet pokeru...
milstan Otkako su mu vratili pare sa pokera na maxbet, deo novca sam isplatio, a dobar deo je ostao zakljucan pa moram da igram nesto da bih to otkljucao. Da li mogu nekako da izbegnem da se "ne kockam" 😁(igram samo poker) i da isplatim novac?
Nemirko Vratite na najboljeg igraca na svetu! Vratite nam bota koji je u rangu sa svetskim zvezdama pokera! Vratite nam nasu nadu u online pokeru 😃 Vratite nam nesporan talenat za koje ne zna niko ko je ali su svi culi za njega..Vratite i app na telefonu jer jer 100x lakse sa telefona nego sa kompa! Ziveo online poker! Ziveo MAXBET!
Civra025 Да не грешим душу нисам испратио шта се дешавало на Адмиралу али сам некако навијао да се пребаце исти људи који крашују игру на МБ и да понове резултате тамо. Ако се десило извињавам се. Ако није прича добија неку нову димензију. Што би Војко В рекао како то, како то? Можда су Србиииии, можда масони.