gambler22
Zamisli kraj 2024 a ti i dalje ne mozes da uzmes pare na Maxbetu… Tuga, lakse je pare uzeti na Maxu nego na svim stranim sajtovima zajedno. Sve i da postoje botovi (sto je sansa minimalna), opet, neko ko zna da igra i drzi dobar bankroll veoma lako tamo prihoduje. Jer na Maxu ljudi koji beataju 50/100, ne bi mogli da pobede 0.02/0.05 na GG-u ili stranim sajtovima o kojim pricas. Jednostavno kvalitet igre je takav.
Ono kad hoces da ispadnes pametan, a samo potvrdis koliko si plitak. Da hocete imalo da razmislite, upalite mozak, pomislite da napisete nesto smisleno, pisali mi nesto lepse i pametnije. I na kraju krajeva, pustili bi ljude da igraju gde zele i ne bi ovde svako malo teoretisali i izigravali Miroljuba Petrovica, samo zato jer sto vam ego ne dozvoljava da prihvatite da ste losi igraci.
Ali ne, nemate kapacitet za ozbiljnu diskusiju pa onda lupetate ovde kao Maksim po diviziji. Meni je zao sto nema moderatora na ovom forumu da to malo uredi, a najvise mi je zao novih igraca koji bi mozda hteli da procitaju nesto smisleno i onda dodju ovde i citaju komentare totalnih bilmeza i verovatno pomisle svasta.