alukard
Pozz,
Znam da je ovaj forum relativno zastareo ali mi je drago da postoje ljudi koji diskutuju o ovome i dalje i da ima finih ljudi u ovoj Srbiji mrtvoj ( osim Novosađana koji su što kaze
dominantni debili hahah).
Uspevaš li da ostvariš profit na dug rok pošto ono ako neko moze realno da zaradi i ima dobre rezultate onda znači da nije namešteno.
Poker je igra koja se igra isključivo između ljudi a oni uzimaju vrlo mali procenat kao rake što bi značilo da nemaju razlog da nekog igrača posebno favorizuju. Sad da li je 1% gore dole kao da je toliko važno a svakako je u live igrama puno veće što ih čini nepobedivim
Ipak složilo bi se donekle sa Kingstown da previše pakuju karte i da igračima podele takve karte da prosto moraju all in da odu na kraju i tako maksimalno nagomilaju rake.
Da se ne lažemo nekad ja budem taj lik kome ,, Napakuju karte,, a sigurno se i tebi dešavalo da budeš takav srećnik.
Ja sam od freerola napravio 10000 dinara igranjem i od jednog trenutka kada sam imao 16000 počeo sam da gubim gotovo nemoguće ruke što znači da nisam ništa uložio od početka a imam potencijalna novac za ukrupniti.
Da li je sve to slučajnost jer kada sam igrao taj prvi turnir bio sam prvi i bukvalno sam dobijao ruke koje su matematički nezamislive.
Sve se tripujem da neki algoritam kontroliše tvoju aktivnost na sajtu i da ako si aktivniji nagrade te više ali čim dobiješ spuste te da bi te motivisali da nastaviš da igraš, onako kao narkoman i droga 🙂
Ne znam koje limite igraš ja samo igram do 5/10 dinara keš nemam pare za iznad jer sam sirotinja i može li se igrati na više od 3 stola u isto vreme meni ne dozvoljava.
Možda smo igrali pre zajedno Alieas ( Čačak) mi je nick, kako je tebi možda smo igrali zajedno nema puno igrača na sajtu.
Uglavnom to je samo glupa igra ne zavisi nikom život od 5000 ili 10000 dinara nisu to neke velike pare u životu.