ndz Ok, drago mi je da sam postao sinonim za napredak na maxbetu na neki nacin 😃 Slazem se u tome da nije poenta samo u broju odigranih ruku. Ako samo besomucno mehanicki igras veliki broj ruku bez da se trudis da nesto promenis i unapredis u svojoj igri, verovatno ces ostati dozivotno da grindujes jedne te iste limite koje mozes da pobedjujes sa tom igrom. Dakle potreban je i volume ali i rad na igri, ako poker shvatas ozbiljno. Ako igras rekreativno i iz zabave, onda igras kad ti se igra i koliko ti se igra... Mislim da bbb85 ovo sto ti pise je dobronamerno, a ne sa ciljem da potcenjuje tebe i tvoju igru. To sto ranujes lose na par hiljada ruku ne znaci nista, bas kao sto ne bi znacilo ni da je suprotno. A imam i jednu teoriju za tebe u koju duboko verujem. Ne stoji ono sto kazu "misli pozitivno, desavace ti se pozitivno". Od toga nema nista, pozitivno mora da se zasluzi. Ali verujem u suprotno, ako mislis negativno, na cudesan nacin privlacis negativnu energiju i losu srecu. Ti brate pocinjes da igras sa stavom, da vidim dokle me nece. Probaj da igras rastereceno, nije bitno da li te hoce ili nece, budi fokusiran da odigras najbolje sto umes, pa to nek bude dovoljno za sta je dovoljno...