gambler22
Ja ovo isto mislim ( ne da covek milo nema pojima nego da je ovo imbecilan potez).
I garantujem da to moze da kokuje samo neko ko unapred zna sta ce izaci.
Ja nmg da zamislim kakav je memtalni sklop takvog igraca, o cemu razmislja.
Nekako dok je ribaj faza i razumem te idiote koji hoce po svaku cenu da dodju do zetona i koji igraju bilo koje 2 karte.
Ali kad ostanu od 70 igraca 8, ja te ljude gledam manje vise kao solidne igrace, nije leko realno doci na finalni sto.
Iskreno, rizikovati polovinu steka i kolovati toliko loss ja ne razumem i jos pored toga ta ruka pobedjuje i sto je jos gore taj lik je zavrsio turnir na 1. Mestu.
Mogu da garantujem da takav pristup igri ne moze da donese nigde rezultate ni live, a ni u bilo kojoj drugoj poker sobi, osim na max-u.
Da se to desi jednom pa ok.
Ali svaki bogovetni turnir, covece,...
Msm opet ne kazem da ce neko da ubaci bota da bi zaradio 10000 dinara, opet ne znam.
Ali da postoji niko softversko pomagalo u to sma ubedjen.
Znaci ne moguce je.
I ako je totalno los igrac i ako je vec zalutao na finalni sto sigurno da bi se trudio da sto vise para uzme kad je vec igrom slucaja napravio tolike zetone, a ne da ostane bez zetona sa 46 a pritom ga ne kosta nista, dinar nije stavio u pot osim ante.
Ps:
Za skoro sad 7 meseci aktivnog ozbiljnog igranja na Ipokeru jos nisam video ovako nesto.
Desavaju se sranja svuda, realno, pa i uzivo kad se igra (a tamo ne RNG, cista sreca, krupije deli karte, mesa ih pa sta ti se zalomi).
Ali kao na mexu nigde nema, u to sam potpuno sigiran, da toliko prolaze takve ruke da je to cudo bozije.
Nesto tu mora da ima.
A od sledece nedelje krenucu da snimam svoje turnire koje igram, i na Ipokeru i na maxu.
Cisto da imam za sebe i da podelim sa nekim ko igranozbiljno dugo godima MTT, da pogleda prvenstveno moju igru, a posle i ostale stvari.
Iskreno za sebe mislim da sam igrac ko tacno zna sta radi, ali na maxu mi nikako ne polazi za rokom, a nije moguce da sam toliko ne srecan samo na tom sajtu i da me sano tamo mrzi RNG 😁😁😁